Vigtigste : Filudvidelser : .msh1xml Fil

.msh1xml Filudvidelse

FiltypeMonad Display Configuration File

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format XML

.MSH1XML option nummer

En MSH1XML-fil er en konfigurationsfil, der bruges af Monad, et shellprogram, der fulgte med Windows i 2005 og 2006, før det blev omdøbt til Windows PowerShell. Den indeholder XML-definitioner for, hvordan output vises i konsollen. MSH1XML-filer bruges til formatering af forskellige output, f.eks. hjælpesider, registreringsoplysninger og mappelister.

Flere oplysninger

MSH1XML-filer blev introduceret, da Monad blev udgivet i 2005. De blev dog hurtigt erstattet af .PS1XML-filer i april 2006, da Microsoft omdøbte Monad til Windows PowerShell.

Da MSH1XML-filer gemmer konfigurationsoplysningerne i XML-format, kan de nemt åbnes og redigeres med en teksteditor. Du bør dog kun redigere filerne med det rette kendskab til indholdet.

Programmer, der åbnes MSH1XML Filer
Windows
Microsoft Monad

Om MSH1XML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.msh1xml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Monad Display Configuration File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.