Vigtigste : Filudvidelser : .mlx Fil

.mlx Filudvidelse

FiltypeMATLAB Live Script

Udvikler The MathWorks
Kategori Executable Files
Format N/A

.MLX option nummer

En MLX-fil indeholder et script, der er oprettet af The MathWorks MATLAB, et program, der anvendes til matematiske beregninger. Den gemmer et script i Live Script-filformatet, som indeholder MATLAB-kode, indlejret output, ligninger, billeder og formateret tekst. MLX-filer giver brugerne mulighed for at oprette interaktive dokumenter ved at kombinere kommandoer og deres output med grafik og formateret tekst.

Flere oplysninger

MLX-filer ligner .M-filer, men har flere forskelle. MLX-filer gemmes i Live Script-format i stedet for almindelig tekst. MLX-filer vises med kode i Live Editor, og du kan tilføje og få vist den formaterede tekst i Live Editor. M-filer vises i kommandovinduet og skal offentliggøres for at blive vist. Desuden er MLX-filer interoperable på tværs af forskellige sprogindstillinger, mens tegn i M-filer ikke er kompatible på tværs af alle sprogindstillinger.

Du kan gemme en MLX-fil som en M-fil ved at vælge Fil → Gem → Gem som... under fanen "Live Editor". Vælg derefter "MATLAB Code files (*.m)" som "Save as type".

Programmer, der åbnes MLX Filer
Windows
The MathWorks MATLAB
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Om MLX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mlx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MATLAB Live Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.