Vigtigste : Filudvidelser : .mpo Fil

.mpo Filudvidelse

FiltypeMulti Picture Object File

Udvikler CIPA
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.MPO option nummer

En MPO-fil er et stereoskopisk billede, der består af to 2D .JPG-billeder, der kombineres til ét 3D-billede. Det kan oprettes af digitale kameraer som Fujifilm FinePix Real 3D-serien eller Nintendo 3DS. MPO-filer bruges typisk af 3D-tv'er til visning af 3D-billeder.

Flere oplysninger

MPO-filer, der oprettes af digitalkameraer, optages af de to linser på digitalkameraet og kombineres derefter og ses side om side som et enkelt 3D-billede. Billedet vises i 3D, når det vises på en 3D-enhed, der understøtter 3D, f.eks. et 3D-tv. Filerne kan også konverteres til et anaglyf-billede med et stereoskopisk billedbehandlingsprogram og derefter ses med røde/grønne 3D-briller. Standard JPG-billedvisere kan også åbne MPO-filer, men du kan kun se et af de to billeder, normalt det venstre billede.

MPO-filer kan også oprettes af Nintendo 3DS. Filerne er 640x480, hvilket er enhedens skærmstørrelse, og de kan ses ved hjælp af NVIDIA 3D Vision Photo Viewer i Windows.

MPO-formatet blev udviklet af Camera & Imaging Products Association (CIPA). Specifikationen giver faktisk mulighed for at gemme et vilkårligt antal JPG-filer i en MPO-fil, men den mest almindelige anvendelse er til stereoskopiske billeder. Digitalkameraer, der understøtter Multi Picture Object-billeder, omfatter Fujifilm FinePix Real 3D-seriekameraerne.

NOTAT: Et andet populært stereoskopisk billedformat er Stereo JPEG Image-formatet, der bruger filtypenavnet .JPS.

Programmer, der åbnes MPO Filer
Windows
CyberLink PowerDVD
Corel PaintShop Pro
Roxio Creator
Microsoft Windows Photos
CyberLink PowerDirector
NVIDIA 3D Vision Photo Viewer
StereoPhoto Maker
STOIK Imaging Imagic
S3D-Viewer
MPO Explorer
Linux
StereoPhotoView
sView
Macintosh
Stereomerger
MPO QuickLook Plugin
Stereo Master
XstereO Player
WEB
Snapily 3D Camera Prints

Om MPO Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mpo er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Multi Picture Object File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.