Vigtigste : Filudvidelser : .mmf Fil

.mmf Filudvidelse

Filtype1Meal-Master Recipe File

Udvikler Episoft Systems
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er MMF fil?

Opskrift gemt i Meal-Master-formatet, et standardreceptformat, der understøttes af flere forskellige opskriftsprogrammer; lagrer opskrift ingredienser og relaterede oplysninger i et almindeligt tekst format.

Flere oplysninger

Mange opskriftsprogrammer giver dig mulighed for at eksportere opskrifter som MMF-filer ved hjælp af filen File → Export. Den resulterende MMF-fil kan derefter åbnes i et andet program, der understøtter MMF-formatet.

Følg disse trin for at importere en MMF-fil i MacGourmet:

BEMÆRK: Meal-Master format blev først brugt af Meal-Master, et DOS-baseret receptoprettelsesprogram.

Programmer, der åbnes MMF Filer
Windows
Cookbook Wizard
Macintosh
Mariner MacGourmet Deluxe

Filtype2Synthetic Music Mobile Application File

Udvikler Yamaha
Kategori Audio Files
Format N/A

.MMF option nummer 2

Yamaha SMAF lydfilformat lavet til mobile enheder; almindeligt anvendt til ringetoner til mobiltelefoner, men understøtter også visning af tekst og grafik; kan oprettes fra .WAV eller .MID filer ved hjælp af Yamaha SMAF Tools.

Flere oplysninger

Yderligere information om SMAF-formatet samt værktøjer til oprettelse og afspilning af SMAF-filer findes på Yamahas SMAF Global-websted.

Programmer, der åbnes MMF Filer

Filtype3Microsoft Message File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

.MMF option nummer 3

E-mail-meddelelsesformat, der bruges af Windows NT Mail-klienten; indeholder en samling af e-mail-meddelelser oprettet eller modtaget med Windows NT Mail; placeret i mappen "C: \ Winnt35 \" og kaldet "[brugernavn] .mmf" som standard.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Outlook Express er ikke designet til at læse MMF-filer. Du kan dog importere dem til Microsoft Exchange som en personlig informationsholder ( .PST ) filer, og derefter importere meddelelserne til Outlook Express.

Programmer, der åbnes MMF Filer
Windows
Microsoft Exchange Server
Microsoft Outlook
Microsoft NT Mail
Macintosh
Microsoft Outlook

Om MMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mmf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Microsoft Message File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.