Vigtigste : Filudvidelser : .modpkg Fil

.modpkg Filudvidelse

FiltypeMinecraft Pocket Manager File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Zip

.MODPKG option nummer

En MODPKG-fil er en pakkefil, der bruges af BlockLauncher, en app, der giver brugerne mulighed for at indlæse spilmodifikationer i Minecraft: Pocket Edition-spillet til Android. Den indeholder en ændring til gameplayet, såsom unikke blokke, dekorationsgenstande (borde, tv'er osv.), rygsække og andre teksturer. MODPKG-filer er komprimeret med Zip-komprimering

Flere oplysninger

MODPKG-filer er designet til at give brugerne mulighed for at dele modifikationer til Minecraft-spil og ligner .JS-scripts. Da du ikke kan indlæse MODPKG-filen direkte i Minecraft: Pocket Edition, skal du bruge BlockLauncher-appen, som omslutter Minecraft: Pocket Edition-spillet for at gøre det muligt for brugere at indlæse mods, patches og teksturpakker i spillet.

For at indlæse en MODPKG-fil i BlockLauncher:

  1. Download the MODPKG file.
  2. Tap the wrench icon
  3. Select "Manage ModPE Scripts"
  4. Tap Import → Local Storage and navigate to your MODPKG file in the "Downloads" folder
  5. Restart BlockLauncher
Programmer, der åbnes MODPKG Filer

Om MODPKG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.modpkg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Minecraft Pocket Manager File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.