Vigtigste : Filudvidelser : .mode Fil

.mode Filudvidelse

Filtype1Ninja Kiwi Game Data File

Udvikler Ninja Kiwi
Kategori Game Files
Format Text

Hvad er MODE fil?

En MODE-fil er en datafil, der bruges af Ninja Kiwi-spil, såsom Bloons Monkey City og Bloons Tower Defense 5. Den indeholder spildata, såsom oplysninger om udfordringer, missioner, kort, specielle missioner og spillets sværhedsgrad.

Flere oplysninger

De fleste brugere, der spiller Ninja Kiwi-spil, vil ikke se MODE-filer, da MODE-filer typisk er gemt i mappen "GameModeDefinitions" i mappen "Assets" i en installation af et Ninja Kiwi-spil. Disse filer bør ikke flyttes fra deres placering.

MODE-filer er beregnet til at blive refereret af Ninja Kiwi-spil og er ikke beregnet til at blive åbnet. Men da MODE-filerne er gemt i almindelig tekst, kan de åbnes af en teksteditor.

Programmer, der åbnes MODE Filer

Filtype2Coda Syntax Mode File

Udvikler Panic
Kategori Plugin Files
Format Binary

.MODE option nummer 2

Plugin-fil, der bruges af Coda, et program til webudvikling til Mac; bruges af Coda-teksteditor og gør det muligt at fremhæve syntaks og give intelligente forslag under indtastning af kildekode; giver tredjeparter mulighed for at aktivere understøttelse af nye sprog i Coda.

Flere oplysninger

Du kan indstille teksteditortilstanden ved at vælge Tekst → Syntakstilstand → [mode] i Coda. Du kan installere en MODE-fil ved at placere den i mappen ~/Library/Application Support/Coda 2/Modes/.

Programmer, der åbnes MODE Filer
Macintosh
Panic Coda 2

Om MODE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mode er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Coda Syntax Mode File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.