Vigtigste : Filudvidelser : .mq5 Fil

.mq5 Filudvidelse

FiltypeMQL5 Source Code File

Udvikler MetaQuotes Software
Kategori Developer Files
Format Text

.MQ5 option nummer

En MQ5-fil er et program, der er skrevet til MetaTrader, en online handelsplatform. Den indeholder kildekode skrevet i MetaQuotes Language 5 (MQL5), som indeholder klasser, variabler, funktioner og kommentarer, der kan kompileres til en .EX5-fil. MQ5-filer erstattede .MQ4-filer med udgivelsen af MetaTrader 5.

Flere oplysninger

MQ5-filer kan åbnes og redigeres af MetaEditor, en editor til oprettelse af handelsrobotter og tekniske indikatorer, og som er inkluderet i MetaTrader.

MetaEditor kan også kompilere MQ5-filer til EX5 Expert Advisor-filer, som er programmer til automatisering af handels- og analyseprocesser i MetaTrader. Kompileringsprocessen består af flere faser såsom en leksikalsk scanning, parsing, semantisk analyse, kodegenerering og kodeoptimering. For at kompilere en MQ5 skal du åbne kildefilen i "Navigator" og vælge File → Compile. Hvis der er fejl, vil kompileringen ikke blive afsluttet ingen EX5-fil vil blive oprettet. Fejlene vil blive vist i fanen "Errors" i vinduet "Toolbox".

MetaTrader software bruges til analyse og handel med Stock, Forex, Futures og CFD'er. Det leveres med tekniske analyseværktøjer og muliggør brug af automatiserede handelssystemer og copy trading.

Programmer, der åbnes MQ5 Filer
Windows
MetaQuotes MetaTrader
Linux
MetaQuotes MetaTrader
Macintosh
MetaQuotes MetaTrader

Om MQ5 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mq5 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MQL5 Source Code File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.