Software : MetaQuotes Software : MetaQuotes MetaTrader

MetaQuotes MetaTrader

Udgave
(fra og med 2016-10-20)
5
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Udnyt tekniske og grundlæggende analyseværktøjer
  • Tilmeld dig forhandleres signaler til automatisk handel
  • Køb eller lej tekniske indikatorer og handelsroboter
  • Opret brugerdefinerede indikatorer, robotter og scripts med MQL5

MetaQuotes MetaTrader er et handelsprogram på tværs af platforme. Programmet leveres med en stor mængde analyseværktøjer til handel med forex (valutamarkedet), aktier, futures-kontrakter og CFD'er (contracts for differences).

MetaTrader giver en række tekniske og fundamentale analyseværktøjer til at identificere symboltrends og forudsige prisdynamikken for aktier og noteringer. Programmet giver dig mulighed for at udnytte automatiserede handelssystemer, såsom at abonnere på en erhvervsdrivendes signal gratis eller mod et gebyr og indstille din platform til automatisk at handle for dig. MetaTrader leveres også med et indbygget marked, der giver dig mulighed for at købe eller leje tekniske indikatorer, der automatisk fungerer og registrerer mønstre i aktiekurser og andre finansielle aktiver.

Du kan oprette brugerdefinerede tekniske indikatorer, handelsrobotter og scripts ved hjælp af MetaQuotes Language 5 (MQL5), som er et objektorienteret programmeringssprog på højt niveau, der ligner C++. MetaTrader giver dig også mulighed for at handle 24/7, selv når du er væk fra din computer via Android og iOS mobilapps eller en webbrowser.

MetaTrader er et populært handelsprogram, der bruges af mere end 400 mæglerfirmaer og banker over hele verden. Det giver avancerede analyseværktøjer såsom muligheden for at abonnere på tradersignaler eller oprette brugerdefinerede indikatorer til dine egne analyseformål. Programmet er også forholdsvis enkelt at bruge. Du skal dog bruge lidt tid på at lære hvordan og hvorfor du skal bruge dets mere avancerede værktøjer. Hvis du ønsker at blive den næste ulv fra Wall Street (lovligt selvfølgelig), er MetaQuotes MetaTrader et kvalitetsprogram, der har de værktøjer, du har brug for.

▶ Primær filudvidelse

.ex5 – MetaTrader 5 Program File

▶ Andre filudvidelser brugt MetaQuotes MetaTrader 5

Understøttede filtyper
.EX4 MetaTrader 4 Program File
.MQ5 MQL5 Source Code File
.MQH MetaTrader Include File
Yderligere relaterede filformater