Vigtigste : Filudvidelser : .mqh Fil

.mqh Filudvidelse

FiltypeMetaTrader Include File

Udvikler MetaQuotes Software
Kategori Developer Files
Format Text

.MQH option nummer

En MQH-fil er en include-fil, der er oprettet af MetaTrader, en online handelsplatform. Den indeholder definitioner for almindelige variabler og funktioner, som programmører kan bruge til at udvikle brugerdefinerede indikatorer, Expert Advisors og scripts.

Flere oplysninger

MQH ligner .H filer, da de giver programmører mulighed for at skrive almindeligt anvendte funktioner én gang, så andre kildefiler kan henvise til dem flere gange. MQH-filer kan også bruges af programmører til at dele funktioner med andre brugere uden at dele kildekodefilen.

Placeringen af MQH-filer afhænger af placeringen af .MQ4 eller .MQ5 kildefilerne, da de genereres i samme mappe. Hvis kildefilen f.eks. er i mappen /Libraries, genereres MQH-filen i roden af mappen /Include.

MQH-filen genereres af MetaEditor, et værktøj, der er inkluderet i MetaTrader. MetaEditor kan redigere Expert Advisors, som er programmer til automatisering af handels- og analyseprocesser i MetaTrader.

MetaTrader-softwaren bruges til analyse og handel med Forex, aktier, CFD'er og Futures. Programmet leveres med tekniske analyseværktøjer og muliggør brug af automatiserede handelssystemer og copy trading.

Programmer, der åbnes MQH Filer
Windows
MetaQuotes MetaTrader
Linux
MetaQuotes MetaTrader
Macintosh
MetaQuotes MetaTrader

Om MQH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mqh er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MetaTrader Include File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.