Vigtigste : Filudvidelser : .mohoproj Fil

.mohoproj Filudvidelse

FiltypeMoho Document Data File

Udvikler Smith Micro
Kategori Data Files
Format Text

.MOHOPROJ option nummer

En MOHOPROJ-fil er en datafil, der er oprettet med Smith Micro Moho, et tegne- og animationsprogram. Den indeholder oplysninger om et .MOHO-projekt, f.eks. stilarter, lag og metadata. MOHOPROJ-filer gemmes i JSON-format og erstatter .ANIMEPROJ-filer.

Flere oplysninger

Når MOHOPROJ-filer oprettes, placeres de i et MOHO-projekt, som er et arkiv komprimeret med ZIP-komprimering. Mens MOHOPROJ-filer skal åbnes i Anime Studio Pro eller Debut, kan du åbne filen direkte ved at udtrække dem fra MOHO-filer. For at gøre dette skal du omdøbe udvidelsen ".moho" med udvidelsen ".zip" og derefter udpakke indholdet med dekomprimeringsprogrammet. You can then use a text editor to open the MOHOPROJ file.

NOTE: Moho was formerly known as Anime Studio before it was renamed in version 12.

Programmer, der åbnes MOHOPROJ Filer

Om MOHOPROJ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mohoproj er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Moho Document Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.