Vigtigste : Filudvidelser : .mp12 Fil

.mp12 Filudvidelse

FiltypeMultisim 12 Project

Udvikler National Instruments
Kategori CAD Files
Format N/A

.MP12 option nummer

En MP12-fil er et projekt, der er oprettet af version 12 af Multisim, et program, der bruges til at designe, analysere og simulere printkort (PCB). Det indeholder henvisninger til kredsløbsdesigns, der er gemt i .MS12-filer, og kan indeholde simuleringsresultater, dokumenter og rapporter. MP12-filer bruges til at organisere og administrere flere konstruktioner i et projekt.

Flere oplysninger

MP12- og MS12-filer er de primære filtyper, der er tilknyttet Multisim. Du kan blot dobbeltklikke på MP12- eller MS12-filen for at åbne den i Multisim. Selv om Multisim kun er tilgængeligt ved køb, er der en gratis prøveperiode, hvor du kan åbne en MP12-fil.

Multisim tilføjer et nummer til projektfiludvidelser, som angiver den version af Multisim, der har oprettet projektet. Multisim 10 opretter f.eks. filendelsen .MP10, og Multisim 11 opretter filendelsen .MP11. Multisim understøtter også ældre projektformater, hvilket betyder, at version 14 af Multisim kan åbne et .MP8-projekt, der er oprettet af version 8 af Multisim.

Multisim har en række funktioner, der gør det til et kraftfuldt elektronisk skematisk optagelses- og SPICE-miljø. Det bruges af undervisere, forskere og ingeniører over hele verden til at simulere og analysere PCB'er.

Programmer, der åbnes MP12 Filer
Windows
National Instruments Multisim

Om MP12 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mp12 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Multisim 12 Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.