Vigtigste : Filudvidelser : .mpk Fil

.mpk Filudvidelse

Filtype1Project64 Memory Pack File

Udvikler Project64
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er MPK fil?

Controller pak-fil (MemPak) til en Nintendo 64-emulator; gemmer data, der kan indlæses i Project64-emulatoren, f.eks. gemte spil eller brugerindstillinger; fungerer på samme måde som en controller pak-fil til den rigtige N64-konsol.

Flere oplysninger

For at indlæse data fra en MPK-fil skal filen vælges ved hjælp af et input-plugin, f.eks. Jabo's input-plugin. Dataene vil derefter blive indlæst automatisk.

Programmer, der åbnes MPK Filer
Windows
Project64

Filtype2ArcGIS Map Package

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.MPK option nummer 2

Pakket kortfil oprettet af ArcMap, et GIS-kortlægningsprogram, der er inkluderet i ESRI ArcGIS Desktop; gemmer både .MXD-filen og alle data til kortet, selv om dataene oprindeligt er placeret på fjerntliggende eller forskellige steder; bruges til at gemme et konsolideret, selvstændigt kort og dele det med en bruger på et andet sted.

Flere oplysninger

For at oprette en kortpakke downloader ArcMap først alle data og kombinerer dem derefter med MXD-filen i den resulterende MPK-fil. Dette er nyttigt til visning af kort uden at have adgang til de dataforbindelser, der er nødvendige for at se kortets indhold.

For at udpakke en MPK-fil skal du trække filen ind i ArcMap eller højreklikke på filen og vælge "Udpak". Som standard udpakkes kortpakker til mappen \[user]\Documents\ArcGIS\Packages\.

NOTAT: MPK-filer blev indført med ArcGIS version 10 og er ikke kompatible med tidligere versioner af softwaren.

Programmer, der åbnes MPK Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om MPK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mpk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ArcGIS Map Package, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.