Vigtigste : Filudvidelser : .msg Fil

.msg Filudvidelse

Filtype1Outlook Mail Message

Udvikler Microsoft
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er MSG fil?

En MSG-fil er en e-mail-besked, kontakt, aftale eller opgave, der er oprettet eller gemt i Microsoft Outlook. Den kan indeholde et eller flere e-mail-felter, som omfatter dato, afsender, modtager, emne og meddelelsestekst, eller kontaktoplysninger, aftaleoplysninger og en eller flere opgavebeskrivelser. MSG-filer er også kompatible med andre programmer, der bruger Microsofts Messaging Applications Programming Interface (MAPI).

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .msg-fil i Microsoft Outlook 2019

MSG-fil åben i Microsoft Outlook 2019

Du kan oprette en MSG-fil ved blot at trække og slippe en besked, en aftale, en kontakt eller et opgaveelement fra en Outlook-mappe til en mappe i Windows Stifinder. Meddelelsesemnet vil blive brugt som navn på MSG-filen.

Du kan åbne en MSG-fil i Outlook ved blot at dobbeltklikke på filen. Hvis Outlook ikke er indstillet som standardprogram til at åbne MSG-filer, kan du højreklikke på filen og vælge Outlook for at åbne MSG-filen. Når den åbnes i Outlook, vil meddelelsen blive formateret korrekt, så den vises på samme måde, som den gjorde, før den blev eksporteret.

Programmer, der åbnes MSG Filer
Windows
Microsoft Outlook
Encryptomatic MsgViewer Pro
BitDaddys Email Open View Pro
EZ Freeware Free Opener
Macintosh
Microsoft Outlook
eM Client
Kupon.BG Klammer
45RPM MailRaider Pro
iOS
Kupon.BG Klammer 3

Filtype2Fallout Message File

Udvikler Bethesda Softworks
Kategori Game Files
Format Text

.MSG option nummer 2

Fil, der bruges af Fallout 1 og 2, som er to dele af den postapokalyptiske serie af videospil med en åben verden; indeholder dialoger om karakterer og genstande og meddelelser i spillet, som der henvises til, når man interagerer med karakterer og genstande under spillet.

Flere oplysninger

MSG-filer ligger i text\english\dialog og text\english\game mapperne i dit spil.

Hver indekseret linje af tekst har tre sæt {}. Det første sæt angiver linjeindekset, som er repræsenteret ved et tal. Det andet sæt angiver navnet på en valgfri tilknyttet .ACM lydfil. Det tredje sæt indeholder den tekst, der vises, hvad enten det drejer sig om et observationsvindue eller en dialogboks.

NOTAT: Interplay og Black Isle Studios udviklede oprindeligt Fallout 1 og 2, før Bethesda Softworks erhvervede rettighederne.

Programmer, der åbnes MSG Filer
Windows
Bethesda Softworks Fallout 2
Bethesda Softworks Fallout 1

Om MSG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.msg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Fallout Message File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.