Software : Bethesda Softworks : Bethesda Softworks Fallout 2

Bethesda Softworks Fallout 2

Udgave
(fra og med 2014-10-23)
N/A
Perron
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Giver en stor spilverden gratis roaming
  • Har mulighed for at vælge, hvordan man interagerer med andre indbyggere, hvilket påvirker historien
  • Skøber en mere kompleks historie

Bethesda Softworks Fallout 2 er et rollespil (RPG), der foregår i en post-apokalyptisk, retro-futuristisk verden. Det ligner det første Fallout-spil, men foregår i 2241, 80 år efter begivenhederne i det oprindelige Fallout. Spillet blev oprindeligt udviklet af Interplay og Black Isle Studios, men Bethesda Softworks har erhvervet rettighederne.

Spillets formål er at finde Garden of Eden Creation Kit, som er en maskine til genoprettelse af miljøet, der kan redde heltens stamme. Når du spiller spillet, kan du vandre frit rundt i en åben verden og møde venlige og fjendtlige indbyggere, mens du rejser. Hvordan du vælger at håndtere indbyggerne, dikterer den fremtidige historie og hvilke gameplay-muligheder der er tilgængelige.

Fallout 2 lader dig vælge forskellige gameplay-præferencer, såsom spillets sværhedsgrad, kampsværhedsgrad, voldsniveau, længden af kampbeskeder og kamphastighed. Du kan vælge den karakter, du vil spille som, og hans eller hendes færdigheder og karaktertræk.

Bethesda Softworks Fallout 2 er en tilfredsstillende efterfølger til originalen. Det har mange af de samme kvaliteter som det første, mens det udvider størrelsen af verdenen og historien. Hvis du nød at spille det første Fallout, vil du finde en lignende oplevelse ved at spille efterfølgeren.

▶ Primær filudvidelse

.bio – Fallout 2 Character Biography File

▶ Andre filudvidelser brugt Bethesda Softworks Fallout 2 N/A

Understøttede filtyper
.MSG Fallout Message File
.MAP Fallout Map File
.SAV Fallout 2 Map Archive
.SVE Fallout 2 Video Subtitle File
Yderligere relaterede filformater