Vigtigste : Filudvidelser : .sav Fil

.sav Filudvidelse

Filtype1Nintendo DS Save File

Udvikler Nintendo
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er SAV fil?

En SAV-fil er et gemt spil, der bruges af emulatorer til det bærbare Nintendo DS-spilsystem, f.eks. DeSmuME og NO$GBA. Den gemmer status for det aktuelle spilforløb og indeholder spiloplysninger såsom karakternavn, erfaringspoint, gennemførte baner og ressourcer i spillet.

Flere oplysninger

SAV-filer findes ofte sammen med en .NDS Nintendo DS ROM-fil og er nogle gange nødvendige for at få ROM'en til at køre korrekt. Når du overfører SAV-filer til et nyt Nintendo DS-flashkort, skal du sørge for, at filformatet er kompatibelt, ellers kan det gemte spil muligvis ikke indlæses.

Programmer, der åbnes SAV Filer
Windows
NO$GBA
DeSmuME
iDeaS Emulator
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Filtype2Saved Game

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.SAV option nummer 2

Generisk udvidelse, der bruges til gemte filer; bruges typisk til at gemme fremskridt i videospil.

Programmer, der åbnes SAV Filer
Windows
Open with original program
Windows Frotz
Macintosh
Open with original program

Filtype3Fortnite ClientSettings File

Udvikler Fortnite
Kategori Settings Files
Format N/A

.SAV option nummer 3

En SAV-fil indeholder klientindstillinger, der bruges af Fortnite, et sandkasseoverlevelsesspil, hvor spillerne samarbejder om at indsamle ressourcer, bygge befæstninger og bekæmpe fjendtlige væsner. Den gemmer indstillinger for forskellige aspekter af en brugers gameplay, f.eks. musens følsomhed og brugerens handlingstastbindinger.

Flere oplysninger

Den SAV-fil ClientSettings refereres af Fortnite til at konfigurere forskellige indstillinger i spillet. Du kan bruge ClientSettings Editor i Windows til at se og ændre indstillingerne. Nogle af de indstillinger, der kan justeres i filen, omfatter HUDScale, følsomheden af gamepadet og musen samt controllerplatformen. Du kan også ændre brugerhandlingstastbindingerne, som er tastaturgenveje, der giver dig mulighed for at udføre en eller flere handlinger i spillet ved at trykke på én tast.

For at åbne SAV-filen ved hjælp af ClientSettings Editor skal du blot vælge Fil → Åbn, navigere til din SAV-fil og klikke på Open. When you are finished modifying the file, select File → Save or Save As, name the file, choose the save location, and click Save.

Fælles SAV Filnavne

ClientSettings.sav - Standardnavn givet til klientindstillingsfilen, der bruges af Fortnite.

Programmer, der åbnes SAV Filer

Filtype4Fallout 2 Map Archive

Udvikler Bethesda Softworks
Kategori Game Files
Format Binary

.SAV option nummer 4

Arkiv, der bruges af Fallout 2, et futuristisk rollespil; indeholder en .DB-fil, der gemmer kortdata, som beskriver byer og andre steder i spillet.

Flere oplysninger

SAV-filer ligner Fallout 2 .MAP-filer, men er komprimeret med GZIP-komprimering. Du kan omdøbe "sav"-endelsen til "gz" eller "zip" og udpakke arkivet med programmer som WinRAR.

Programmer, der åbnes SAV Filer
Windows
Bethesda Softworks Fallout 2

Filtype5SPSS Data File

Udvikler IBM
Kategori Data Files
Format Binary

.SAV option nummer 5

Datafil oprettet af SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), et program, der anvendes til statistisk analyse; gemt i et proprietært binært format og indeholder et datasæt samt en ordbog, der beskriver datasættet; gemmer data efter "cases" (rækker) og "variabler" (kolonner).

Flere oplysninger

SAV-filer anvendes ofte til lagring af datasæt udtrukket fra databaser og Microsoft Excel-regneark. De kan dog også gemme data, der er blevet indtastet manuelt af brugeren, eller data, der er blevet genereret af softwaren.

SPSS-datasæt kan manipuleres på mange forskellige måder ved hjælp af SPSS-motoren, men de bruges oftest til at udføre statistiske analysetests som f.eks. regressionsanalyse, variansanalyse og faktoranalyse. Resultaterne kan vises i en række understøttede diagramtyper, herunder søjlediagrammer, linjediagrammer, spredningsdiagrammer og histogrammer.

Programmer, der åbnes SAV Filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Filtype6Parallels Desktop Saved State Image File

Udvikler Parallels
Kategori Backup Files
Format Binary

.SAV option nummer 6

Fil gemt af Parallels Desktop, et program, der gør det muligt for brugere at køre Windows fra Mac-computere; gemmer tilstanden af den virtuelle maskine (VM) i Parallels Desktop, når den er sat på pause eller suspenderet; bruges til at indlæse og gemme VM-tilstande.

Flere oplysninger

SAV-filer gemmer maskinens tilstand og alle kørende programmer, når den virtuelle maskine er sat på pause.

Programmer, der åbnes SAV Filer
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Filtype7Mass Effect 3 Saved Game

Udvikler Electronic Arts
Kategori Game Files
Format Binary

.SAV option nummer 7

Sparet spil oprettet af Mass Effect 3 (ME3), et galaktisk actionrollespil; gemmer spillerens profil og indeholder fremskridt med missioner, spilgenstande og resultater.

Flere oplysninger

ME3 SAV-filer gemmes i mappen C:\Users\[user]\Documents\BioWare\Mass Effect 3\Save\. En almindelig SAV-fil er Local_Profile.sav.

Programmer, der åbnes SAV Filer

Om SAV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sav er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mass Effect 3 Saved Game, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.