Vigtigste : Filudvidelser : .spl7 Fil

.spl7 Filudvidelse

FiltypesPlan 7 Schematic Diagram File

Udvikler ABACOM
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.SPL7 option nummer

En SPL7-fil er et skematisk diagram, der er oprettet af sPlan 7, en skematisk editor til Windows. Den indeholder et skematisk kredsløbsdiagram, som omfatter komponenterne i et kredsløb såsom dioder, afbrydere, transistorer, stik og kondensatorer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .spl7-fil i ABACOM sPlan 7.0

SPL7-fil åben i ABACOM sPlan 7.0

SPL7-filen er den vigtigste fil, der er tilknyttet sPlan 7. Når du opretter et diagram og gemmer det ved at vælge File → Save, opretter sPlan en SPL7-fil til at gemme indholdet af diagrammet. Du kan også vælge at gemme diagrammet som en skabelon ved at vælge Fil → Skabelon... → Gem som skabelon. sPlan-skabeloner gemmes også som SPL7-filer.

Hvis du støder på en SPL7-fil på din computer, kan du bruge sPlan 7 til at åbne filen. Tidligere sPlan-programmer vil ikke åbne SPL7-filen, da de ikke understøtter formatet. Du kan også bruge sPlan Viewer, som er gratis og kan bruges til at se diagrammer oprettet af sPlan 4.0, 5.0, 6.0 og 7.0.

NOTAT: SPL7-filer erstattede .SPL-filer med udgivelsen af sPlan 7.

Programmer, der åbnes SPL7 Filer

Om SPL7 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.spl7 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype sPlan 7 Schematic Diagram File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.