Software : Parallels : Parallels Desktop for Mac

Parallels Desktop for Mac

Udgave
(fra og med 2018-12-18)
14
Perron
Licens Commercial
Kategori System

Software Review

Hovedfunktioner

  • Kør flere versioner af Windows eller MacOS
  • Overfør filer og kopier og indsæt data mellem Mac og Windows-systemer
  • Kontroller Windows-programmer som native Mac-applikationer
  • Kompatibilitet til plug and play USB-enheder
  • Tag og vend tilbage til snapshots fra virtuelle maskiner
  • Administrer lagerplads, der bruges af VM'er direkte fra MacOS
  • Forbedret øjebliksoprettelse, VM-suspension og performance for delt mappe
  • Støtte til over 60 operativsystemer
  • Sikkerhedsadministrationsværktøjer
  • 3D grafikunderstøttelse

Parallels Desktop til Mac er et operativsystem virtualiseringsprogram, der gør det muligt at køre Windows og andre operativsystemer (OS) på en Intel-baseret Mac. Programmet understøtter plug-and-play USB-enheder, herunder printere, flashdrev, digitalkameraer og GPS-navigationssystemer. Det understøtter også dataoverførsel mellem macOS og de OS'er, der kører i Parallels, f.eks. flytning af filer og kopiering og indsættelse af oplysninger.

Parallels Desktop til Mac kører som et program i macOS desktopmiljøet og giver brugerne mulighed for at installere en version af Windows, macOS eller downloade en version af Linux eller Android. Efter installationen integreres macOS og OS på den virtuelle maskine (VM) problemfrit af Parallels Desktop for Mac. Du kan vælge at køre virtualiseringssoftwaren i fuldskærmstilstand for at fordybe dig i OS'et, sammenhængstilstand for at bruge VM OS-programmer side om side med macOS-programmer eller modalitetstilstand for at køre VM'en som et vindue i macOS. Parallels Desktop til Mac giver dig mulighed for at dele filer og kopieret tekst mellem OS'er ved hjælp af træk-og-slip-funktionalitet. Du kan også tildele plug-and-play-USB-enheder til et værts-OS eller skifte mellem OS'er.

Virtualiseringssoftwaren understøtter tusindvis af programmer på over 60 OS'er, herunder Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP og 2000. Parallels Desktop understøtter også udførelse af macOS 10.15 Catalina, 10.14 Mojave, 10.13 High Sierra, 10.12 Sierra, 10.11 El Capitan, 10.10 Yosemite, 10.9 Mavericks, 10.8 Mountain Lion og 10.7 Lion som gæstestyresystemer. Andre understøttede operativsystemer omfatter Ubuntu Linux, Fedora Linux, CentOS Linux SUSE, Red Hat, Debian, Fedora Core, Mandriva, FreeBSD, Debian GNU/Linux, Mint Linux, Solaris, openBSD, FreeBSD, ReactOS og Android OS. Både 32-bit og 64-bit OS'er understøttes.

Programmet giver dig fuld kontrol over dine VM'er, så du kan sætte dine OS'er på pause, suspendere, lukke ned eller genstarte dem. Du kan også tage snapshots af forskellige tilstande af VM'erne, hvilket gør det muligt at vende tilbage til en gemt konfiguration. Virtualiseringsprogrammet tilbyder også Parallels Toolbox med Parallels Desktop til Mac, som giver nyttige og praktiske funktioner til at forenkle almindelige opgaver. Med få klik kan du udføre en række funktioner, f.eks. arkivere filer, optage din skærm, tage skærmbilleder, optage lyd, konvertere video, slukke for trådløs kommunikation i flytilstand, indstille notifikationsalarmer og timere, lave GIF'er, gå ind i præsentationstilstand og skifte opløsning for den virtuelle maskine.

Parallels Desktop til Mac er en fantastisk løsning for private eller erhvervsmæssige brugere, der foretrækker macOS-miljøet, men som måske stadig har brug for at udføre opgaver i Windows-, Linux- og Android-miljøer. Faktisk er virtualiseringssoftwaren det mest populære valg blandt macOS-brugere til at køre Windows- og Linux-OS'er på deres Mac-maskiner. Hvis du har brug for at bruge et af disse OS'er på din Mac, bør du prøve Parallels Desktop til Mac.

▶ Andre filudvidelser brugt Parallels Desktop for Mac 14

Understøttede filtyper
.FDD Parallels Desktop Floppy Disk Image File
.HDD Parallels Desktop Hard Disk File
.HDS Parallels Desktop Hard Disk File
.ISO Disc Image File
.MEM Parallels Desktop Memory Dump File
.SAV Parallels Desktop Saved State Image File
Yderligere relaterede filformater
.BAT DOS Batch File
.EXE Windows Executable File
.COM DOS Command File
.CMD Windows Command File
.DEV Windows Device Driver File
.INI Windows Initialization File
.MSSTYLES Windows XP Style
.SYS Windows System File
.WPX Printer Description File