Vigtigste : Filudvidelser : .nb Fil

.nb Filudvidelse

Filtype1Mathematica Notebook

Udvikler Wolfram Research
Kategori Spreadsheet Files
Format Text

Hvad er NB fil?

En NB-fil er et struktureret dokument oprettet af Mathematica, et program der anvendes til matematisk og videnskabelig beregning. Den indeholder tekst, billeder, lyd, funktioner og interaktive brugergrænsefladeelementer. NB-filer tillader matematiske resultater at blive vist i et interaktivt dokument.

Flere oplysninger

Notebook-filer gemmes i et almindeligt tekstformat. Deres data er arrangeret i celler, ligner et standard regneark. Notebooks kan eksporteres til mange forskellige filformater, herunder raster grafik, GIS, komprimeret og regnearkformater.

BEMÆRK: "DefaultStyles.nb" -filen bruges som standard stilark til nye notebooks. Notebooks kan åbnes ved hjælp af kommandoen NotebookOpen i en Mathematica-funktion.

Programmer, der åbnes NB Filer
Windows
Wolfram Research Mathematica
Linux
Wolfram Research CDF Player
Wolfram Research Mathematica
Macintosh
Wolfram Research Mathematica

Filtype2Nota Bene File

Udvikler Nota Bene
Kategori Text Files
Format Binary

.NB option nummer 2

Fil udarbejdet af Nota Bene, en tekstbehandler til akademisk forskning og skrivning; indeholder formateret tekst, bibliografiske referencer, billeder, symboler osv .; Anvendes til akademisk skriveformål som f.eks. afhandlinger og forskningsdokumenter.

Flere oplysninger

For at oprette en NB-fil:

Programmer, der åbnes NB Filer
Windows
Nota Bene

Om NB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Nota Bene File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.