Vigtigste : Filudvidelser : .nb Fil

.nb Filudvidelse

Filtype1Mathematica Notebook

Udvikler Wolfram Research
Kategori Spreadsheet Files
Format Text

Hvad er NB fil?

En NB-fil er et struktureret dokument, der er oprettet af Mathematica, et program, der anvendes til matematiske og videnskabelige beregninger. Den indeholder tekst, billeder, lyd, funktioner og interaktive brugergrænsefladeelementer. NB-filer gør det muligt at se matematiske resultater i et interaktivt dokument.

Flere oplysninger

Notebook-filer gemmes i et almindeligt tekstformat. Deres data er arrangeret i celler, svarende til et standard regneark. Notesbøger kan eksporteres til mange forskellige filformater, herunder rastergrafik, GIS, komprimeret og regnearksformater.

NOTAT: Filen "DefaultStyles.nb" bruges som standardstilark for nye notesbøger. Notesbøger kan åbnes ved hjælp af kommandoen NotebookOpen i en Mathematica-funktion.

Programmer, der åbnes NB Filer
Windows
Wolfram Research Mathematica
Linux
Wolfram Research CDF Player
Wolfram Research Mathematica
Macintosh
Wolfram Research Mathematica

Filtype2Nota Bene File

Udvikler Nota Bene
Kategori Text Files
Format Binary

.NB option nummer 2

Fil oprettet af Nota Bene, et tekstbehandlingsprogram til akademisk forskning og skrivning; indeholder formateret tekst, bibliografiske referencer, billeder, symboler osv.; bruges til akademiske skriveformål som f.eks. afhandlinger og forskningsartikler.

Flere oplysninger

Sådan oprettes en NB-fil:

  1. Åbn Nota Bene-programmet, vælg Fil → Gem som... eller klik på pilikonet "Gem som" i venstre rude i Nota Bene-vinduet.
  2. Vælg gemmeplacering for din fil og navngiv den. Standardindstillingen "Gem som type" opretter NB-filen, klik på Save.
Programmer, der åbnes NB Filer
Windows
Nota Bene

Om NB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Nota Bene File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.