Vigtigste : Filudvidelser : .nav Fil

.nav Filudvidelse

Filtype1Id Tech 3 Bot Navigation File

Udvikler Valve
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er NAV fil?

Navigationsnetværk, der bruges af spil, der er udviklet med id Tech 3-spilmotoren eller en afledt udgave af id Tech 3-motoren som f.eks. Valves Source Engine; gemmer et net af områder, der kan gås rundt, i en .BSP kortfil; gør det muligt for robotter med kunstig intelligens (AI) at vide, hvordan de skal bevæge sig rundt på kortet.

Flere oplysninger

NAV-filer genereres automatisk af spilmotoren, når en bruger spiller et kort med robotter for første gang. Indlæsningsprocessen kan tage flere minutter for store kort. Du kan manuelt starte NAV-genereringsprocessen ved at skrive nav_generate i spilkonsollen. Du kan også redigere navigationsmasker manuelt ved at skrive nav_generate 1 i spilkonsollen, mens "sv_cheats" er aktiveret.

NAV-filer svarer til .AIN-filer, men AIN-filer bruges mere almindeligt til ikke-spillerkarakterer (NPC'er) i stedet for bots.

NOTAT: Eksempelspil, der bruger NAV-filer, omfatter Quake 3 (id Tech 3-motor), Counter-Strike: Source (Source Engine) og Team Fortress 2 (Source Engine).

Programmer, der åbnes NAV Filer
Windows
Valve Counter-Strike
id Software Quake 3
Linux
id Software Quake 3
Macintosh
id Software Quake 3

Filtype2MSN Application Extension File

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.NAV option nummer 2

Udvidelse, der bruges af nogle MSN-softwareprogrammer (Microsoft Network); indeholder komponenter, der tilføjer ny funktionalitet og filunderstøttelse til MSN-programmer; skal ikke åbnes manuelt.

Programmer, der åbnes NAV Filer
Windows
Used by MSN programs

Om NAV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nav er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MSN Application Extension File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.