Vigtigste : Filudvidelser : .nl Fil

.nl Filudvidelse

Filtype1Natron Layout File

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er NL fil?

Layoutfil oprettet af Natron, en nodebaseret compositor, der bruges til at skabe visuelle effekter til film og tv; indeholder layoutdata, der angiver, hvordan programmets arbejdsområde vises.

Flere oplysninger

NOTAT: Layoutfilen er især nyttig for brugere, der ønsker at bevare det samme layout uden at skulle indstille det manuelt for hvert nyt projekt. Hvis du vil eksportere eller importere et Natron-layout, skal du vælge [m]Layout[m] i menuen og vælge, om du vil eksportere eller importere layoutet.

Programmer, der åbnes NL Filer
Windows
Natron
Linux
Natron
Macintosh
Natron

Filtype2Note Ledge File

Udvikler Kdan Mobile
Kategori Data Files
Format N/A

.NL option nummer 2

Notatfil oprettet af Kdan Mobile NoteLedge, et noteadministrationsprogram til mobile enheder; indeholder noter bestående af tekst, tegninger, video eller lyd; indeholder dato og sted, hvor filen blev oprettet; kan eksporteres som en .PDF eller .JPEG for nem deling.

Programmer, der åbnes NL Filer
Windows
Kdan Mobile NoteLedge for Windows Phone
iOS
Kdan Mobile NoteLedge

Om NL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Note Ledge File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.