Vigtigste : Filudvidelser : .note Fil

.note Filudvidelse

Filtype1Notability Note File

Udvikler Ginger Labs
Kategori Text Files
Format N/A

Hvad er NOTE fil?

En NOTE-fil indeholder en note, der er oprettet af Notability, en noteapp til macOS og iOS. Den gemmer indholdet af en note, som kan indeholde tekst, annotationer, skitser og billeder. NOTE-filer gemmes i et proprietært format.

Flere oplysninger

NOTE-filer kan kun oprettes eller åbnes af Notability. Du kan oprette NOTE-filer ved at vælge Fil → Eksporter og vælge Note-formatet. Du kan åbne NOTE-filer ved at vælge Fil → Import og navigere til NOTE-filen.

NOTE: Notability bruges typisk af erhvervsfolk, lærere og studerende. Udover NOTE-filer kan Notability importere .RTF og .PDF filer.

Programmer, der åbnes NOTE Filer

Filtype2Notessimo Composition

Udvikler Failsafe Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.NOTE option nummer 2

Sangfil oprettet af Notessimo, et webbrowserbaseret Flash program, der giver brugerne mulighed for at skabe og afspille musikalske kompositioner; kan gemmes fra browseren til brugerens skrivebord og derefter indlæses tilbage via File → Load menupunktet i spillet; understøtter flere spor og instrumenter.

Flere oplysninger

NOTE-filer bruges ofte til genindspilning af musik til videospil eller temasange til tv-serier.

Programmer, der åbnes NOTE Filer

Om NOTE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.note er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Notessimo Composition, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.