Vigtigste : Filudvidelser : .note Fil

.note Filudvidelse

Filtype1Notability Note File

Udvikler Ginger Labs
Kategori Text Files
Format N/A

Hvad er NOTE fil?

En NOTE-fil indeholder en note, der er oprettet af Notability, en noteoptagende app til macOS og iOS. Det gemmer indholdet af en note, som kan indeholde tekst, annoteringer, skitser og billeder. NOTE-filer gemmes i et proprietært format.

Flere oplysninger

NOTE-filer kan kun oprettes eller åbnes af Notability. Du kan oprette NOTE-filer ved at vælge Filer → Eksporter og vælge Notatformat. Du kan åbne NOTE-filer ved at vælge Filer → Import og navigere til NOTE-filen.

BEMÆRK: Notabilitet bruges typisk af forretningsfolk, lærere og studerende. Udover NOTE-filer kan Notabilitet importere .RTF og .PDF filer.

Programmer, der åbnes NOTE Filer

Filtype2Notessimo Composition

Udvikler Failsafe Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.NOTE option nummer 2

Sangfil, der er oprettet af Notessimo, en webbrowserbaseret Flash-applikation, der giver brugerne mulighed for at lave en musikalsk komposition kan gemmes fra browseren til brugerens skrivebord og derefter indlæst tilbage gennem menuen Fil → Load i spillet; understøtter flere spor og instrumenter.

Flere oplysninger

BEMÆRK-filer bruges ofte til at genbruge videospilmusik eller tv-udsigtsstemmer.

Programmer, der åbnes NOTE Filer

Om NOTE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.note er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Notessimo Composition, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.