Vigtigste : Filudvidelser : .nwbak Fil

.nwbak Filudvidelse

FiltypeNeatWorks Backup File

Udvikler The Neat Company
Kategori Backup Files
Format N/A

.NWBAK option nummer

Sikringsfil oprettet af NeatWorks, som er en ældre version af Neat 5, et digitalt arkiveringssystem; ligner .NBAK og .NRBAK filerne; indeholder en sikkerhedskopi af dine scannede dokumenter, herunder kontakter og kvitteringer.

Flere oplysninger

For at oprette en NWBAK-fil skal du vælge Tools → Database → Backup, bruge standardopbevaringsnavnet, klikke på "Gennemse", vælge en oplagringsplads og klikke på Backup.

For at gendanne en database i versioner før Neat 5 ved hjælp af NWBAK-filen skal du vælge Tools → Database → Restore, vælge "Browse" (Gennemse), navigere til din fil, vælge "Open" (Åbn) og derefter klikke på Restore.

For at gendanne en gammel database, f.eks. NWBAK-filen, skal du køre "Neat Data Migration Utility", vælge "Browse", vælge din sikkerhedskopifil, angive et kabinet og en databaseplacering og klikke på Migrate.

NOTAT: NWBAK-filudvidelsen erstattede NRBAK-udvidelsen med udgivelsen af version 4.6 af NeatWorks. Den blev derefter brugt frem til version 4.9 og blev erstattet af NBAK-udvidelsen med udgivelsen af Neat 5.

Programmer, der åbnes NWBAK Filer
Windows
Neat for Windows

Om NWBAK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nwbak er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NeatWorks Backup File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.