Software : The Neat Company : Neat for Windows

Neat for Windows

Udgave
(fra og med 2016-05-17)
5
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Scanner kvitteringer, visitkort og fakturaer
  • Uddrag ord og tal fra dokumenter
  • Sikrer fortrolige data
  • Integreres med andre programmer som TurboTax og Excel

Neat er et Windows-program, der bruges til at organisere digitale dokumenter. Softwaren giver dig mulighed for at scanne dine elementer, gemme dem, organisere dem og overføre dem til regnskabsprogrammer. Neat-desktopsoftwaren Neat blev indstillet i 2016.

Neat giver dig mulighed for at scanne dine kvitteringer, visitkort og andre dokumenter og importere dem til programmet. Programmet giver dig også mulighed for at importere PDF- og billedfiler eller videresende e-mails og vedhæftede filer direkte til din Neat-konto. Når du har importeret filerne, registrerer og analyserer Neat dem automatisk. Neats ID2-teknologi (Indocument Identification) uddrager ord og tal fra dine dokumenter og omdanner dem til brugbare data, så du ikke behøver at indtaste data manuelt. Den genkender dokumentet og registrerer det relevante indhold, f.eks. kontakt- og købsoplysninger.

Neat gemmer dine dokumenter i sin cloud-lagring og giver dig adgang til dem hvor som helst, uanset om det er på din computer eller mobilenhed via sin Android- eller iOS-app. Du behøver ikke at bekymre dig om sikkerheden af dine fortrolige data, da dine importerede filer er sikret med den samme kryptering, som banker bruger til at beskytte kundeoplysninger. Du kan også hurtigt sende dine oplysninger til andre regnskabs- og forretningsprogrammer som TurboTax, QuickBooks, H&R Block og Excel.

Neat bruges af almindelige og erhvervsmæssige brugere til at digitalisere deres papirdokumenter og organisere dem. Softwaren er især nyttig til opbevaring af dokumenter med følsomme forretningsoplysninger og til at sende til andre forretningsprogrammer. Neat er et godt valg for Windows-brugere, der ønsker at organisere deres dokumenter på ét brugervenligt sted.

▶ Primær filudvidelse

.ndx – Neat 5 Archive File

▶ Andre filudvidelser brugt Neat for Windows 5

Understøttede filtyper
.NRT Neat Contact File
.NBAK Neat Backup File
.NRF Neat Document Folder File
.NWBAK NeatWorks Backup File
.NRX Neat Receipt Folder File
.NRBAK NeatReceipts Backup File
Yderligere relaterede filformater
.JPEG JPEG Image
.JPG JPEG Image