Vigtigste : Filudvidelser : .ndx Fil

.ndx Filudvidelse

Filtype1dBASE Index File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er NDX fil?

Indeksfil, der definerer en databases struktur og felter; består af en header efterfulgt af et B-træ, der indeholder en rod, en gren og bladknuder; anvendes primært af dBASE, men kan genkendes af andre databaseprogrammer.

Programmer, der åbnes NDX Filer
Windows
Microsoft Visual FoxPro
dBase

Filtype2Neat 5 Archive File

Udvikler The Neat Company
Kategori Data Files
Format N/A

.NDX option nummer 2

Arkivfil oprettet af Neat 5, en digital dokumentorganisator; indeholder en eksporteret kopi af en Neat-mappe med dokumenter eller et enkelt dokument, f.eks. en kvittering eller en opskrift, som kan deles mellem Neat-brugere.

Flere oplysninger

For at oprette en NDX-fil skal du vælge den mappe under skabet, som du vil eksportere, klikke på Export → To Neat File → Selected Folder... (for hele mappen) eller Selected Item(s)... (for udvalgte elementer fra en mappe), vælge gemmeplacering og klikke på Save.

For at importere en NDX-fil skal du vælge Import → Neat File..., klikke på "Browse" (Gennemse), navigere til din NDX-fil og klikke på Open.

BEMÆRK: NDX-filen ligner .NRX, .NRT og .NRF filer, som bruges af ældre versioner af Neat.

Programmer, der åbnes NDX Filer
Windows
Neat for Windows
Macintosh
Neat for Mac

Om NDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ndx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Neat 5 Archive File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.