Software : The Neat Company : Neat for Mac

Neat for Mac

Udgave
(fra og med 2016-05-12)
4
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Scanner kvitteringer, visitkort og fakturaer
  • Uddrag ord og tal fra dokumenter
  • Sikrer fortrolige data og sletter uønskede filer permanent
  • Integreres med andre programmer som TurboTax og Excel

Neat er et OS X-program, der bruges til at konvertere papirdokumenter til digitale filer, som kan organiseres og deles med andre brugere og programmer. Softwaren leveres sammen med køb af NeatReceipts (bærbar scanner), NeatDesk (bordscanner) og NeatConnect (Wi-Fi-scanner). Neat desktop-softwaren blev udgået i 2016.

Softwaren giver dig mulighed for at scanne dokumenter som f.eks. kvitteringer, visitkort og fakturaer samt importere PDF- og billedfiler eller videresende e-mails og vedhæftede filer direkte til din Neat-konto. Når du har importeret filerne, udtrækker Neats ID2-teknologi (Indocument Identification) ord og tal fra dine dokumenter og omdanner dem til brugbare data, så du ikke behøver at indtaste data manuelt. Den genkender dokumentet og registrerer de relevante oplysninger, f.eks. kontakt- og købsoplysninger.

Neat gemmer dine dokumenter i sin sky og giver dig mulighed for at få adgang til dem hvor som helst fra. Du behøver ikke at bekymre dig om dine fortrolige data, da dine importerede filer er sikret med den samme kryptering, som banker bruger til at beskytte kundeoplysninger. Du kan hurtigt sende dine oplysninger til andre regnskabs- og forretningsprogrammer som TurboTax, QuickBooks, H&R Block og Excel.

Neat bruges af almindelige og erhvervsmæssige brugere til at digitalisere deres papirdokumenter, foretage ændringer i dem og organisere dem i skylageret. Softwaren er især nyttig for små virksomhedsejere, der ønsker at samle deres dokumenter på ét digitalt og sikkert sted. Selv om der er nogle ulemper, som f.eks. begrænsningen af antallet af sider pr. job, er Neat et solidt valg for OS X-brugere, der ønsker at organisere deres dokumenter i ét brugervenligt rum.

▶ Primær filudvidelse

.ndx – Neat 5 Archive File

▶ Andre filudvidelser brugt Neat for Mac 4

Understøttede filtyper
.NRT Neat Contact File
.NRF Neat Document Folder File
.NRX Neat Receipt Folder File
.NRMLIB Neat Cabinet File
Yderligere relaterede filformater