Vigtigste : Filudvidelser : .nrg Fil

.nrg Filudvidelse

FiltypeNero CD/DVD Image File

Udvikler Nero
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.NRG option nummer

En NRG-fil indeholder et cd- eller dvd disk image, der er oprettet med Nero-disc authoring software. Den kan være en nøjagtig kopi af en cd/dvd eller indeholde en samling filer, der kan monteres som en disk. NRG-filer bruges ofte til at lave kopier eller sikkerhedskopier af diske eller vigtige data.

Flere oplysninger

Selv om NRG-filer typisk oprettes og åbnes med Nero-software, kan de åbnes af en række programmer til Windows, macOS og Linux. Nogle af programmerne omfatter HH Software Virtual CD, EZB Systems UltraISO, Smart Projects IsoBuster og Roxio Toast.

NRG-filer kan også konverteres til det mere populære .ISO-format ved hjælp af de gratis Nrg2Iso eller NRG to ISO-værktøjerne. Du skal blot vælge den NRG-fil, du vil konvertere i programmet, klikke på Konverter og gemme ISO-filen.

Programmer, der åbnes NRG Filer
Windows
Smart Projects IsoBuster
EZB Systems UltraISO
Nero
MagicISO
DT Soft Daemon Tools
PowerISO
Lightning UK ImgBurn
HH Software Virtual CD
WinMount International WinMount
NRG to ISO
Linux
Nrg2Iso
Nero Linux
nrg4iso
Macintosh
Roxio Toast
DT Soft Daemon Tools

Om NRG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nrg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Nero CD/DVD Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.