Vigtigste : Filudvidelser : .nus3bank Fil

.nus3bank Filudvidelse

FiltypeSuper Smash Bros. Audio Bank File

Udvikler Nintendo
Kategori Audio Files
Format N/A

.NUS3BANK option nummer

En NUS3BANK-fil er en lydbank, der bruges af Super Smash Bros., et Nintendo-spil til 3DS og Wii U, der indeholder populære videospiltegn. Den indeholder en samling af lydfiler, der refereres under gameplay som sange eller tegn stemmer.

Flere oplysninger

Du kan tilføje og fjerne lydfiler i NUS3BANK-filer, der bruges af Super Smash Bros. til Wii U med Sm4shExplorer (du skal have Sm4shMusic plugin installeret). Dette værktøj giver dig mulighed for at se hele filsystemet i Super Smash Bros., udpakke filer til en mappe, åbne filer med hex-editor og meget mere.

NUS3BANK-filen går typisk ubemærket af den gennemsnitlige bruger. Det er højst sandsynligt kun set af modvere, der vil ændre gameplay og ændre lyden.

Programmer, der åbnes NUS3BANK Filer

Om NUS3BANK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nus3bank er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Super Smash Bros. Audio Bank File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.