Vigtigste : Filudvidelser : .nus3bank Fil

.nus3bank Filudvidelse

FiltypeSuper Smash Bros. Audio Bank File

Udvikler Nintendo
Kategori Audio Files
Format N/A

.NUS3BANK option nummer

En NUS3BANK-fil er en lydbank, der bruges af Super Smash Bros., et Nintendo-spil til 3DS og Wii U, der indeholder populære videospilfigurer. Den indeholder en samling af lydfiler, som der henvises til under spillet, f.eks. sange eller karakterstemmer.

Flere oplysninger

Du kan tilføje og fjerne lydfiler i NUS3BANK-filer, der bruges af Super Smash Bros. til Wii U, med Sm4shExplorer (du skal have Sm4shMusic-plugin'et installeret). Dette værktøj giver dig mulighed for at se hele filsystemet i Super Smash Bros., udpakke filer til en mappe, åbne filer med en hex-editor og meget mere.

NUS3BANK-filen går typisk ubemærket hen af den gennemsnitlige bruger. Den ses højst sandsynligt kun af moddere, der ønsker at ændre gameplayet og ændre lyden.

Programmer, der åbnes NUS3BANK Filer

Om NUS3BANK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nus3bank er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Super Smash Bros. Audio Bank File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.