Vigtigste : Filudvidelser : .nmc Fil

.nmc Filudvidelse

FiltypeArcGIS Explorer Map Content File

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.NMC option nummer

Pakket kortindholdsfil oprettet af ArcGIS Explorer, et gratis GIS-program udviklet af ESRI; kan indeholde forskellige elementer af et kort, herunder noter, mapper, visninger, links, billedoverlejringer, GIS-tjenstelag, KML-lag, rasterlag, funktionslag og lagpakker; bruges til at eksportere kortindhold og tilføje det til et andet kort, der er åbent i ArcGIS Explorer.

Flere oplysninger

NMC-filer adskiller sig fra .NMF-filer. Mens NMF-filer gemmer et komplet kort, som erstatter det aktuelle kort, når det åbnes, tilføjer NMC-filer kun indhold til det aktuelle åbne kort. NMC-filer er nyttige til at dele kortindhold med andre. De kan sendes pr. e-mail ved hjælp af indstillingen "E-Mail" på fanen Værktøjer. De kan også eksporteres ved hjælp af indstillingen "Export" på fanen Værktøjer.

Programmer, der åbnes NMC Filer

Om NMC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nmc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ArcGIS Explorer Map Content File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.