Vigtigste : Filudvidelser : .ocx Fil

.ocx Filudvidelse

FiltypeActiveX Control

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Binary

.OCX option nummer

En OCX-fil indeholder et genanvendeligt softwaremodul, kaldet en ActiveX-kontrol, som kan bruges i Windows-softwareprogrammer. ActiveX-kontroller kan oprettes til forskellige formål, f.eks. brugergrænsefladeformularer, webside-widgets, onlinespil og multimedievisere.

Flere oplysninger

Mange OCX-filer er inkluderet i Windows, mens andre distribueres af softwareinstallatører. For at et softwareprogram kan bruge en ActiveX-kontrol, skal kontrollen først registreres i Windows med Regsvr32.exe. Derfor kan softwareinstallatører inkludere registrering af ActiveX-kontrollen som et sidste trin i installationsprocessen.

Softwareudviklere opretter ActiveX-kontroller med værktøjer som Microsoft Visual Studio ved hjælp af programmeringssprog som Visual Basic og C++. Når de pakker en kontrol, definerer udviklerne egenskaber, metoder og hændelser for kontrollen i overensstemmelse med Microsofts COM-specifikation (Component Object Model). Den resulterende definition kan tilgås af andre softwareprogrammer, så længe kontrolelementet først er registreret i Windows.

BEMÆRK: ActiveX bruges ikke længere almindeligvis til udvikling og distribution af softwaremoduler, men ActiveX-kontrolelementer understøttes stadig i Windows 10 via Internet Explorer 11 og manuel registrering.

Fælles OCX Filnavne

mscomctl.ocx - Indeholder en opdatering af fælles kontroller til Microsoft Visual Basic 6.0.

Flash.ocx - Indeholder Adobe Flash Player, som bruges i ældre versioner af Internet Explorer.

Programmer, der åbnes OCX Filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Om OCX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ocx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ActiveX Control, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.