Vigtigste : Filudvidelser : .odm Fil

.odm Filudvidelse

Filtype1OpenDocument Master Document

Udvikler OASIS
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er ODM fil?

Mastertekstdokument oprettet af Apache OpenOffice eller et andet tekstbehandlingsprogram, der understøtter OpenDocument-standarden; gemmer links til eksterne filer, der indeholder dokumentets indhold; kan også indeholde en indholdsfortegnelse og et indeks.

Flere oplysninger

Masterdokumenter gør det muligt for flere forfattere at arbejde på separate dele af et stort dokument på samme tid. Dette er nyttigt, når man udarbejder bøger, tidsskrifter eller andre store kompilationer.

NOTAT: ODM-filer anvender den XML-baserede formatering, der er specificeret i OASIS OpenDocument-standarden. Apache OpenOffice var tidligere kendt under navnet OpenOffice.org.

Programmer, der åbnes ODM Filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice

Filtype2OverDrive Media File

Udvikler OverDrive
Kategori Audio Files
Format N/A

.ODM option nummer 2

Mediefil genvej til en fil, der er placeret i det digitale biblioteks reserve, f.eks. en lydbog, e-bog eller musikfil; behandles af OverDrive Media Console, som downloader den faktiske mediefil, når ODM-filen åbnes.

Programmer, der åbnes ODM Filer

Om ODM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.odm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OverDrive Media File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.