Vigtigste : Filudvidelser : .ogv Fil

.ogv Filudvidelse

FiltypeOgg Video File

Udvikler Xiph.Org
Kategori Video Files
Format Binary

.OGV option nummer

En OGV-fil er en videofil, der er gemt i Xiph.Org open source Ogg-containerformatet. Den indeholder videostrømme, der kan bruge en eller flere forskellige codecs, såsom Theora, Dirac eller Daala. OGV-filer kan afspilles ved hjælp af en række forskellige medieafspillere.

Flere oplysninger

Screenshot af en .ogv-fil i VideoLAN VLC media player 3

OGV-fil åben i VideoLAN VLC media player 3

OGV-filer bruges ofte til afspilning af websidevideoindhold ved hjælp af HTML5 <video>-tagget. De refereres dog generelt i HTML-kildekoden ved hjælp af udvidelsen ".ogg", selv om filerne indeholder videoindhold.

Xiph.Org, udviklerne af OGV-formatet, leverer en DirectShow-codec-pakke, der gør det muligt for softwareudviklere at inkludere understøttelse af OGV-filer i både open source- og kommercielle programmer.

NOTAT: Lydfiler, der bruger Ogg-containeren, kaldes Ogg Vorbis-filer, hvor "Vorbis" henviser til den specifikke komprimeringsalgoritme, der anvendes til lyddataene. Udtrykket "Vorbis" gælder ikke for Ogg-videoindhold.

Programmer, der åbnes OGV Filer
Windows
VideoLAN VLC media player
JRiver Media Center
MPlayer
Media Player Classic
MPUI
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Totem
Macintosh
VideoLAN VLC media player
JRiver Media Center
Macgo Mac Media Player
MPlayer
Miro Video Converter
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Om OGV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ogv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ogg Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.