Vigtigste : Filudvidelser : .otm Fil

.otm Filudvidelse

Filtype1Outlook Macro File

Udvikler Microsoft
Kategori Executable Files
Format Text

Hvad er OTM fil?

Makro oprettet med Microsoft Outlook, et e-mail-program; indeholder scriptede funktioner skrevet i Microsofts VBA-sprog; bruges ofte til at automatisere gentagne opgaver, f.eks. scanning af e-mails eller indsamling af vedhæftede filer.

Flere oplysninger

Som standard gemmer Windows Vista- og Windows 7-versionerne af Outlook makroer i filen VbaProject.otm. Outlook gemmer denne fil i følgende brugermappe: \Roaming\Microsoft\Outlook.

BEMÆRK: Du skal aktivere makroer i sikkerhedsindstillingerne i Outlook for at kunne køre dem.

Programmer, der åbnes OTM Filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Office
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Office

Filtype2Origin Matrix Template

Udvikler OriginLab
Kategori Settings Files
Format N/A

.OTM option nummer 2

En OTM-fil er en matrixskabelon, der er oprettet af Origin, et program til dataanalyse og grafopstilling, der anvendes af forskellige forskere og ingeniører. Den indeholder indstillinger for en matrix, f.eks. stil og formatering og antallet af rækker og kolonner. OTM-filer bruges til at oprette .OGM-matricer.

Flere oplysninger

Du kan kun åbne OTM-filer med Origin, som kan bruges til at oprette, åbne og redigere OTM-filer. Programmet er kun tilgængeligt til Windows.

For at åbne en OTM-fil i Origin skal du vælge Fil → Åbn..., vælge filtypen "Origin Template .otm", navigere til OTM-filens placering og klikke på Open.

BEMÆRK: Udgivelsen af Origin 2018 omfattede et opdateret unicode-format til lagring af arbejdsbogsskabeloner (.OTMU), som har ydelsesmæssige fordele i forhold til det ældre, ikke-unicode OTM-filformat.

Programmer, der åbnes OTM Filer

Om OTM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.otm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Origin Matrix Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.