Vigtigste : Filudvidelser : .ogm Fil

.ogm Filudvidelse

Filtype1Origin Matrix File

Udvikler OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er OGM fil?

En OGM-fil indeholder en matrixbog, der er oprettet af Origin, et program til videnskabelig og teknisk dataanalyse og grafering. Den gemmer et eller flere matrixark, som indeholder kolonner og rækker med tal, specialtegn eller mellemrum. OGM-filer gemmer også andre oplysninger om matricen, f.eks. navnene på arkene, matematiske funktioner, matrixdimensioner, stil og formatering samt datatype.

Flere oplysninger

Du kan åbne OGM-filer med Origin og Origin Viewer. Origin er kun tilgængelig til Windows og er det primære program, der bruges til at oprette, åbne og redigere OGM-filer. Når matrixen åbnes i Origin, vises den som et vindue i et åbent projekt (.OPJ eller .OPJU fil). Origin Viewer bruges også ofte til at se OGM-filer, da det er gratis og kan bruges i Windows og macOS.

For at åbne en OGM-fil i Origin skal du vælge Fil → Åbn..., vælge "Origin Window .ogm"-filetypen, naviger til OGM-filens placering, og klik på Open.

Du kan gemme Origin-matricer som skabeloner for at bevare indstillinger, der kan bruges med andre matricer, du opretter. Det gør du ved at vælge Fil → Gem skabelon som..., hvorefter Origin opretter en .OTM-fil til at gemme skabelonen.

NOTAT: Udgivelsen af Origin 2018 omfattede et opdateret unicode-format til lagring af matricer (.OGMU), som har ydelsesfordele i forhold til det ældre, ikke-unicode OGM-filformat.

Programmer, der åbnes OGM Filer

Filtype2Ogg Media File

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.OGM option nummer 2

Komprimeret videofil, der bruger en ændret form af Xiph.Org's Ogg-filcontainerformat; understøtter afspilning af videoindhold, der indeholder DirectShow-filtre; oprettet som en udvidelse af Ogg-specifikationen, så Windows Media Player (ældre versioner) og andre programmer nemt kunne afspille Ogg-video- og lydfiler.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Xiph.Org, der ejer og udvikler Ogg-specifikationen, understøtter ikke OGM-formatet, fordi det ligger uden for Ogg-specifikationen. OGM-formatet er forskelligt fra det format, der anvendes til .OGG og .OGV filer.

Programmer, der åbnes OGM Filer
Windows
Nero
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Gretech GOM Player
MPUI
NCH Prism
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Totem
mpv
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player
MPlayer
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Om OGM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ogm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ogg Media File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.