Vigtigste : Filudvidelser : .ogg Fil

.ogg Filudvidelse

Filtype1Ogg Vorbis Audio File

Udvikler Xiph.Org
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er OGG fil?

En OGG-fil er en komprimeret lydfil, der bruger gratis, patenteret Ogg Vorbis lydkomprimering. Det ligner en .MP3 fil, men lyder bedre end en MP3-fil af samme størrelse, og kan omfatte sangmetadata, som f.eks. Kunstnerinformation og spordata. OGG-filer understøttes af mange software musikafspillere og nogle bærbare musikafspillere.

Flere oplysninger

Ogg-formatet er en beholder, der bruges til lagring af lyddata. Udtrykket "Vorbis" refererer til et specifikt kodningssystem tilvejebragt af Xiph.Org, udviklerne af Ogg. OGG-filer kan også indeholde andre typer lydkomprimering, herunder FLAC og Speex. Disse filer kan ikke officielt henvises til som "Vorbis" -filer, da de bruger en anden komprimeringsordning.

Programmer, der åbnes OGG Filer
Windows
Adobe Audition
Nero
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Foobar2000
Roxio Creator
Google Drive
Google Chrome
Nullsoft Winamp
MAGIX Sound Forge Pro
MPlayer
Mozilla Firefox
Audacity
SoX
Apple QuickTime Player
Linux
VideoLAN VLC media player
Google Drive
Google Chrome
MPlayer
Mozilla Firefox
Audacity
SoX
Kodi
Myriad Harmony Assistant
Clementine
Zinf
PCF Miro
Amarok
Totem
Dragon Player
Android
Google Chrome
RealNetworks RealPlayer Cloud
antvplayer Media Converter
Macintosh
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Google Drive
Google Chrome
Nullsoft Winamp
Macgo Mac Media Player
MPlayer
Mozilla Firefox
Audacity
SoX
Apple QuickTime Player
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
iOS
Google Chrome
olimsoft OPlayer
RealNetworks RealPlayer Cloud
VideoLAN VLC for iOS

Filtype2Origin Graph File

Udvikler OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

.OGG option nummer 2

En OGG-fil indeholder en graf oprettet af Origin, en dataanalyse og grafisk applikation, der anvendes af forskellige forskere og ingeniører. Den lagrer en graf genereret fra importerede data, som f.eks. En kolonne-, bjælke-, cirkel-, linie-, symbol-, vandfalds-, 3D-, polar eller statistisk graf. OGG-filer gemmer også metadata om grafen, såsom titel og farver.

Flere oplysninger

Du kan åbne OGG-filer med Origin og Origin Viewer. Oprindelse er kun tilgængelig for Windows og er det primære program, der bruges til at oprette, åbne og redigere OGG-filer. Når den er åben i Oprindelse, vises grafen som et vindue i et åbent projekt ( .OPJ eller .OPJU fil). Origin Viewer bruges også almindeligt, da det er et gratis alternativ til Origin og kan bruges i Windows og MacOS.

For at åbne en OGG-fil i Oprindelse, vælg Filer → Åbn ..., vælg "Oprindelse Window .ogg "filtype, naviger til OGW-filens placering og klik på Åbn.

Du kan gemme Origin-grafer som skabeloner for at bevare indstillinger, der skal bruges sammen med andre grafer, du opretter. For at gøre dette skal du vælge Filer → Gem skabelon som ... og Oprindelse opretter en .OTP fil for at gemme skabelonen.

BEMÆRK: Udgivelsen af Oprindelse 2018 indeholdt et opdateret unicode-format til at gemme arbejdsbøger .OGGU ), som indeholder ydeevnefordele i forhold til det ældre, ikke-unicode OGG-filformat.

Programmer, der åbnes OGG Filer

Om OGG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ogg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Origin Graph File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.