Vigtigste : Filudvidelser : .ots Fil

.ots Filudvidelse

Filtype1OpenDocument Spreadsheet Template

Udvikler OASIS
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

Hvad er OTS fil?

En OTS-fil er en regnearksskabelon, der er oprettet af Calc-programmet i Apache OpenOffice (tidligere OpenOffice.org) eller et andet regnearksprogram, der understøtter OpenDocument-standarden. Den indeholder et regneark, der er gemt i OASIS' OpenDocument XML-baserede formatering. OTS-filer giver brugerne mulighed for at oprette flere .ODS-regnearkfiler med de samme stilarter og formatering.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .ots-fil i Apache OpenOffice Calc 4.1.3

OTS-fil åben i Apache OpenOffice Calc 4.1.3

Calc er et af flere programmer, der findes i OpenOffice-pakken. Det svarer til Excel-programmet, der findes i Microsoft Office-pakken. OTS-skabelonerne bruges til at gemme regneark, der bruges gentagne gange, f.eks. fakturaer, budgetplanlæggere og kalendere.

I Calc kan du oprette dine egne skabeloner med brugerdefineret regnearkslayout, data, skrifttyper og stilarter. Du kan også downloade skabeloner fra OpenOffice-webstedet ved at vælge File → New → Templates and Documents og derefter klikke på "Get more templates online...".

Programmer, der åbnes OTS Filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Filtype2OtsAV Album File

Udvikler Ots Labs
Kategori Audio Files
Format N/A

.OTS option nummer 2

Lydfilformat, der anvendes af OtsAV professionel lydsoftware; understøtter albumcoverkunst og lange feltlængder for kunstner- og titeloplysninger; kan gemme album som én logisk fil med flere elementer, ligesom en virtuel cd.

Programmer, der åbnes OTS Filer

Om OTS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ots er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OtsAV Album File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.