Vigtigste : Filudvidelser : .ots Fil

.ots Filudvidelse

Filtype1OpenDocument Spreadsheet Template

Udvikler OASIS
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

Hvad er OTS fil?

En OTS-fil er en regnearkskabelon oprettet af Calc-programmet, der er inkluderet i Apache OpenOffice (tidligere OpenOffice.org) eller et andet regnearksprogram, der understøtter OpenDocument-standarden. Den indeholder et regneark gemt i OASIS 'OpenDocument XML-baseret formatering. OTS-filer tillader brugere at oprette flere .ODS regnearkfiler ved hjælp af samme stilarter og formatering.

Flere oplysninger

OTS-fil åbent i Apache OpenOffice Calc 4.1.3

Calc er et af flere programmer tilgængelige i OpenOffice-pakken. Det ligner det Excel-program, der er tilgængeligt i Microsoft Office-pakken. OTS-skabelonerne bruges til at gemme regneark, der gentagne gange anvendes som fakturaer, budgetplanlæggere og kalendere.

I Calc kan du oprette dine egne skabeloner med brugerdefineret regnearklayout, data, skrifttyper og stilarter. Du kan også downloade skabeloner fra OpenOffice-webstedet ved at vælge Filer → Ny → Skabeloner og Dokumenter og derefter klikke på "Få flere skabeloner online ...".

Programmer, der åbnes OTS Filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Filtype2OtsAV Album File

Udvikler Ots Labs
Kategori Audio Files
Format N/A

.OTS option nummer 2

Lydfilformat, der bruges af OtsAV professionel lydsoftware; understøtter albumcover-kunst og lange feltlængder til kunstner- og titelinformation; kan gemme album som en logisk fil med flere elementer, som en virtuel cd.

Programmer, der åbnes OTS Filer

Om OTS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ots er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OtsAV Album File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.