Vigtigste : Filudvidelser : .pdadj Fil

.pdadj Filudvidelse

FiltypePhotoDirector Preset File

Udvikler CyberLink
Kategori Settings Files
Format N/A

.PDADJ option nummer

Forindstillingsfil, der bruges af PhotoDirector, et digitalt fotoredigeringsprogram; gemmer standard- eller tilpassede billedredigeringsjusteringer, f.eks. farve- og kontrasteffekter, som kan anvendes på andre fotos.

Flere oplysninger

Forindstillingsfiler er nyttige til at spare tid og bevare sammenhængen i fotos udseende. De giver dig mulighed for at gemme justeringer, du har foretaget på et billede, og anvende dem på andre billeder.

For at eksportere en forudindstilling skal du højreklikke på en forudindstilling og vælge "Eksporter", navngive PDADJ-filen, og klikke på Save.

NOTAT: Du kan dele og sikkerhedskopiere PDADJ-forindstillingsfiler ved at uploade dem til DirectorZone via PhotoDirector. Du kan også downloade forudindstillinger fra DirectorZone.

Programmer, der åbnes PDADJ Filer
Windows
CyberLink PhotoDirector
CyberLink Media Suite
Macintosh
CyberLink PhotoDirector

Om PDADJ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pdadj er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PhotoDirector Preset File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.