Vigtigste : Filudvidelser : .pq Fil

.pq Filudvidelse

Filtype1Progress Quest Save File

Udvikler Eric Fredricksen
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er PQ fil?

Gem fil, der bruges af Progress Quest, et computerspilspil; indeholder tegnoplysninger, såsom karakterens race, klasse og statistik og spil fremskridt.

Flere oplysninger

Progress Quest er en variation af andre computerspilspil som EverQuest. Når du har oprettet din karakter, deltager du slet ikke i spillet. Spillet spiller sig selv, mens du ser.

Når du spiller spillet, gemmes dine fremskridt automatisk, når du lukker programmet eller når du går op. Når du lukker programmet, vises en dialog med den mappe, som PQ-filen er placeret i. Den gemmes i samme mappe, hvor Progress Quest-programmet gemmes. Filen er opkaldt efter navnet på din karakter.

For at indlæse et PQ-gemt spil skal du vælge "Indlæs spil" fra startskærmen til spillet, navigere til din fil og vælg Åbn.

BEMÆRK: En .BAK backup-fil oprettes, når PQ-filen er gemt. Hvis PQ-filen bliver beskadiget, kan du indlæse backupfilen.

Programmer, der åbnes PQ Filer

Filtype2Picturesque Preset

Udvikler Acqualia
Kategori Settings Files
Format N/A

.PQ option nummer 2

Fil, der bruges af Picturesque, et billedredaktør; indeholder effektindstillinger, der ændrer billedets udseende Inkluderer skyggeopacitet, slørradius, reflektionslængde, hjørnekrumning, slagbredde, farve og perspektiv.

Flere oplysninger

For at oprette en PQ-fil skal du vælge ikonet "Forindstillinger" i nederste højre hjørne, klikke på "+" -symbolet, navnet på forindstillingen og foretage dine ændringer.

Programmer, der åbnes PQ Filer

Om PQ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pq er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Picturesque Preset, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.