Vigtigste : Filudvidelser : .pd Fil

.pd Filudvidelse

Filtype1FlexiSIGN 5 Plotter Document

Udvikler SA International
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hvad er PD fil?

En PD-fil er et design skabt af FlexiSIGN 5, et program der bruges til professionelt design, print og skære tegn. Den indeholder et grafisk design af et tegn i et vektor grafisk format, så billedet kan ændres uden at miste kvaliteten. PD-filer kan også gemme rastergrafik og tekst.

Flere oplysninger

Tegn og bannere gemt i PD-filer kan åbnes af FlexiSIGN. Designet kan derefter udskrives på en bredformat printer og skæres af en vinyl cutter. FlexiSIGN kan også forbinde til en udskrifts- og skære alt-i-en-maskine.

Hvis du vil dele PD-filer med en anden person, der ikke ejer FlexiSIGN, kan du konvertere dine PD-filer. FlexiSIGN giver dig mulighed for at eksportere dine designs til de mere bredt understøttede JPEG- og PDF-formater.

BEMÆRK: SAi FlexiSIGN blev omdøbt til SAi Flexi.

Programmer, der åbnes PD Filer
Macintosh
SAi Flexi

Filtype2Spore Audio Playback File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Audio Files
Format Text

.PD option nummer 2

Fil, der bruges af Spore, et skabsevolution og overlevelsesspil; gemt i Spore audio .PACKAGE filer og angiver lydindstillinger til afspilning og looping af baggrundsmusik; gemt i et almindeligt tekstformat.

Programmer, der åbnes PD Filer

Om PD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Spore Audio Playback File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.