Vigtigste : Filudvidelser : .pd Fil

.pd Filudvidelse

Filtype1FlexiSIGN 5 Plotter Document

Udvikler SA International
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hvad er PD fil?

En PD-fil er et design, der er oprettet af FlexiSIGN 5, et program, der bruges til professionelt at designe, udskrive og skære skilte. Den indeholder et grafisk design af et skilt i et vektorgrafisk format, så billedet kan ændres i størrelse uden at miste kvalitet. PD-filer kan også gemme rastergrafik og tekst.

Flere oplysninger

Skilte og bannere, der er gemt i PD-filer, kan åbnes af FlexiSIGN. Designet kan derefter udskrives på en storformatprinter og skæres af en vinylskærer. FlexiSIGN kan også tilsluttes en alt-i-én-maskine til print og skæring.

Hvis du ønsker at dele PD-filer med en anden person, som ikke ejer FlexiSIGN, kan du konvertere dine PD-filer. FlexiSIGN giver dig mulighed for at eksportere dine designs til de mere almindeligt understøttede JPEG- og PDF-formater.

NOTAT: SAi FlexiSIGN blev omdøbt til SAi Flexi.

Programmer, der åbnes PD Filer
Macintosh
SAi Flexi

Filtype2Spore Audio Playback File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Audio Files
Format Text

.PD option nummer 2

Fil, der bruges af Spore, et spil til udvikling og overlevelse af skabninger; gemt i Spore audio .PACKAGE filer og angiver lydindstillinger for afspilning og looping af baggrundsmusik; gemt i et almindeligt tekstformat.

Programmer, der åbnes PD Filer

Om PD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Spore Audio Playback File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.