Vigtigste : Filudvidelser : .package Fil

.package Filudvidelse

Filtype1Electronic Arts Game Package File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er PACKAGE fil?

En pakkefil er en ressourcepakkefil, der bruges af forskellige Electronic Arts-spil (EA), herunder The Sims 2, The Sims 3, The Sims 4, The Sims Online, Spore og SimCity 4. Det lagrer et arkiv af en eller flere spilfiler, ofte i XML-format og kan omfatte 3D-modeller, teksturer, lyde og andre spildata, såsom tegn og kvarteroplysninger. PACKAGE-filer gemmes i EAs standard DBPF-arkivformat.

Flere oplysninger

Mange PACKAGE-filer kan redigeres og pakkes om med SimPE, en gratis editor til The Sims 2. De kan også oprettes og ændres med The Sims 2 ContentManager, et program, der officielt er udgivet af Electronic Arts til modifikation af The Sims 2 indhold.

Programmer, der åbnes PACKAGE Filer
Windows
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts The Sims 3
Electronic Arts The Sims 4
S3PE
Ambertation SimPE
SporeEdit
Macintosh
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts Spore
Electronic Arts The Sims 3
Electronic Arts The Sims 4

Filtype2Linux Autopackage File

Udvikler Autopackage
Kategori Compressed Files
Format N/A

.PACKAGE option nummer 2

Arkiv indeholdende indhold af et Linux-program og tilhørende filer; oprettet med Autopackage-pakkehåndteringssystemet til Linux; installeret ved hjælp af Autopackage installationsprogrammet.

Flere oplysninger

Autopackage er beregnet til at oprette applikationsinstallationsprogrammer snarere end systeminstallationsprogrammer.

Programmer, der åbnes PACKAGE Filer
Linux
Autopackage

Filtype3FOREVER Art Kit Package

Udvikler FOREVER
Kategori Misc Files
Format N/A

.PACKAGE option nummer 3

En pakkefil indeholder et kunstsæt til FOREVER Artisan, en digital scrapbooking applikation. Det gemmer scrapbooking indhold, såsom side skabeloner, kort, sæsonmæssige dekorationer og kreative splatters, som kan tilføjes til scrapbog projekter. Pakkefilerne købes og downloades typisk fra FOREVER online-butikken og importeres til programmet.

Flere oplysninger

Digitale kunstsæt kan også gemmes i en SBKIT- eller PAKIT-fil. Du kan importere et sæt i Artisan ved at vælge "Importer indhold" fra startmenuen.

BEMÆRK: FOREVER var tidligere kendt som Panstoria og Artisan er baseret på Storybook Creator, som tidligere var kendt som Panstoria.

Programmer, der åbnes PACKAGE Filer

Om PACKAGE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.package er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FOREVER Art Kit Package, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.