Vigtigste : Filudvidelser : .package Fil

.package Filudvidelse

Filtype1Electronic Arts Game Package File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er PACKAGE fil?

En PACKAGE-fil er en ressourcepakkefil, der bruges af forskellige Electronic Arts (EA)-spil, herunder The Sims 2, The Sims 3, The Sims 4, The Sims Online, Spore og SimCity 4. Den gemmer et arkiv af en eller flere spilfiler, ofte i XML-format, og kan indeholde 3D-modeller, teksturer, lyde og andre spildata, f.eks. karakterer og naboinformationer. PACKAGE-filer gemmes i EA's standard DBPF-arkivformat.

Flere oplysninger

Mange PACKAGE-filer kan redigeres og ompakkes med SimPE, en gratis editor til The Sims 2. De kan også oprettes og ændres med The Sims 2 ContentManager, et program, der officielt er udgivet af Electronic Arts til ændring af The Sims 2 indhold.

Programmer, der åbnes PACKAGE Filer
Windows
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts The Sims 3
Electronic Arts The Sims 4
S3PE
Ambertation SimPE
SporeEdit
Macintosh
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts Spore
Electronic Arts The Sims 3
Electronic Arts The Sims 4

Filtype2Linux Autopackage File

Udvikler Autopackage
Kategori Compressed Files
Format N/A

.PACKAGE option nummer 2

Arkiv med indholdet af et Linux-program og tilhørende filer; oprettet med pakkehåndteringssystemet Autopackage til Linux; installeret ved hjælp af Autopackage-installationsprogrammet.

Flere oplysninger

Autopackage er beregnet til at skabe programinstallationsprogrammer snarere end installationsprogrammer på systemniveau.

Programmer, der åbnes PACKAGE Filer
Linux
Autopackage

Filtype3FOREVER Art Kit Package

Udvikler FOREVER
Kategori Misc Files
Format N/A

.PACKAGE option nummer 3

En PACKAGE-fil indeholder et art kit til FOREVER Artisan, et program til digital scrapbooking. Den gemmer scrapbooking-indhold, f.eks. sideskemaer, kort, årstidsbestemte dekorationer og kreative splatters, som kan tilføjes til scrapbooking-projekter. PACKAGE-filer købes og downloades typisk fra FOREVERs onlinebutik og importeres i programmet.

Flere oplysninger

Digitale kunstpakker kan også gemmes i en SBKIT- eller PAKIT-fil. Du kan importere et kit i Artisan ved at vælge "Import content" i menuen Home.

NOTAT: FOREVER var tidligere kendt som Panstoria, og Artisan er baseret på Storybook Creator, som tidligere var kendt som Panstoria.

Programmer, der åbnes PACKAGE Filer

Om PACKAGE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.package er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FOREVER Art Kit Package, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.