Software : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 4

Electronic Arts The Sims 4

Udgave
(fra og med 2018-10-12)
Seasons
Perrons
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Smartere sims med mere komplekse følelser
  • Nye oplevelser til sims at støde på
  • Flere forhold til at udvikle sig
  • Sæsonbestemte varer, såsom Halloween kostumer og dekorationer

Electronic Arts The Sims 4 er den fjerde udgave af den populære Sims-serie, hvor du kan skabe unikke menneskelige "sims", bygge hjem, udvikle relationer og udforske verdener. Det kan udvides med adskillige udvidelses- og spilpakker med den seneste "Seasons"-udvidelsespakke, der introducerer vejr og årstider og nye outfits.

The Sims 4 er efterfølgeren til The Sims 3 og kommer med tonsvis af nye udseende, personligheder og følelser for sims. Du kan også vælge mellem flere muligheder, når du tilpasser boliger, hjælpe din sim med at opleve nye oplevelser og udvikle forskellige relationer til andre sims.

Spillet indeholder verdenerne Willow Creek og Oasis Springs, der hver især byder på flere kvarterer og grunde. Du kan guide en sim gennem syv livsstadier, som omfatter baby, småbørn, barn, teenager, ung voksen, voksen og ældre. Og selvfølgelig kan du købe og bygge alle mulige genstande for at forbedre dine simmeres liv.

The Sims 4 fik blandede anmeldelser af både fans og kritikere, da det udkom i 2014. Hvis du allerede er en del af Sims-verdenen, kommer The Sims 4 med nok nye funktioner til at tilfredsstille din appetit. Men det byder ikke på nok fremskridt til at være en af de helt store i serien, eller appetitligt nok gameplay til at Sim-udenforstående har lyst til at træde ind i verdenen.

▶ Primær filudvidelse

.package – Electronic Arts Game Package File

▶ Andre filudvidelser brugt Electronic Arts The Sims 4 Seasons

Understøttede filtyper
.TS4SCRIPT The Sims 4 Script Archive
.SAVE The Sims 4 Save File
Yderligere relaterede filformater