Software : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 2

Electronic Arts The Sims 2

Udgave
(fra og med 2018-06-11)
Mansion & Garden Stuff
Perrons
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret en eller flere sims
  • Tilpas et sims udseende og færdighedssæt
  • Afspil i split-skærm, to-spiller tilstand

Electronic Arts The Sims 2 er efterfølgeren til det populære "Sims"-spil, der startede serien. Spillet drejer sig om at skabe og styre livet for menneskelige "sims"

Simserne 2 har et gameplay med livssimulering, hvor du spiller "Gud" og får mulighed for at styre en eller flere virtuelle livsformer. Du starter med at oprette en sim og tilpasse alt fra dens køn til kropstype, frisure og tatoveringer. Du kan direkte manipulere alle dine sims bevægelser, og med deres hukommelse og bevidsthed kan sims huske og reagere på andre sims.

Spillet giver dig mulighed for at installere udvidelsespakker og stuff packs, som er mindre udvidelsespakker. Disse pakker giver yderligere spilfunktioner og genstande, herunder vejrsystemer, ferier i forskellige kulturområder, egne able kæledyr, forholdstilstande og universiteter. Du kan også købe stuff packs, som giver ekstraudstyr som f.eks. feriegoder, luksusgenstande og bryllupstemaer. "Bon Voyage" var den sidste udvidelsespakke, der blev udgivet til Mac OS X, og "Apartment Life" var den sidste til Windows. Den sidste udvidelsespakke til Mac OS X var "Happy Holiday Stuff" og til Windows var "Mansion & Garden Stuff."

The Sims 2 er en sjov efterfølger til den ultrapopulære original, der forbedrede gameplayet og gjorde det muligt at spille med en ven i split-screen-tilstand for to spillere. Hvis du kan lide den første "Sims"-udgivelse, så vil du højst sandsynligt elske denne anden udgave. Men på grund af Electronic Arts' The Sims 2's alder vil du måske bare springe den over og gå videre til senere Sims-udgivelser.

▶ Primær filudvidelse

.sims2pack – Downloaded Sims 2 Package File

▶ Andre filudvidelser brugt Electronic Arts The Sims 2 Mansion & Garden Stuff

Understøttede filtyper
.MAD Electronic Arts Madcow Movie File
.PACKAGE Electronic Arts Game Package File
.SC4 SimCity 4 Saved File
Yderligere relaterede filformater