Software : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 3

Electronic Arts The Sims 3

Udgave
(fra og med 2016-02-05)
Into the Future
Perrons
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret en eller flere sims
  • Tilpas et sims udseende og færdighedssæt
  • Vælg den verden, som simen vil leve i og købe varer
  • Socialt interagere med andre for at skabe venner og romantiske partnere

Electronic Arts The Sims 3 er den tredje del af den populære serie. Det giver dig mulighed for at skabe og styre livet for menneskelige "sims."

The Sims 3 indeholder gameplay med livssimulering, hvor du spiller "Gud" og får mulighed for at styre en eller flere virtuelle livsformer. Du starter med at oprette en sim og tilpasse alt fra dens køn til kropstype, frisure og tatoveringer. Derefter kan du vælge dens færdigheder, som omfatter karisma, behændighed og guitarspil, og derefter placere din sim i et karriereområde som f.eks. lægevidenskab, retshåndhævelse, journalistik, madlavning og politik.

Når du er færdig med at skabe dine sims, kan du vælge den type verden, eller kvarter, som han eller hun skal bo i. Derefter kan du købe ting og bygge og indrette dit hus, ligesom i den virkelige verden. Spillets primære formål er dog ikke blot at købe ting, men snarere at interagere socialt med andre sims og skabe venner og romantiske partnere.

The Sims 3 blev modtaget godt af både fans og kritikere, da det oprindeligt blev udgivet tilbage i 2009. Det tager det samme velkendte koncept fra de to første forgængere og tilføjer nogle nye tiltag til serien. Det giver dig også mulighed for at købe udvidelsespakker for at tilføje flere funktioner, som f.eks. verdener og genstande, til spillet. Hvis du kan lide nogen af The Sims-udgivelserne, så vil du helt sikkert nyde Electronic Arts The Sims 3.

▶ Primær filudvidelse

.sims3pack – The Sims 3 Package File

▶ Andre filudvidelser brugt Electronic Arts The Sims 3 Into the Future

Understøttede filtyper
.PACKAGE Electronic Arts Game Package File
.SIMS3.BAD The Sims 3 Failed Game Save File
Yderligere relaterede filformater