Vigtigste : Filudvidelser : .prm Fil

.prm Filudvidelse

Filtype1Parameter File

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er PRM fil?

Fil, der anvendes af forskellige programmer til indtastning af dataparametre; ofte gemt i et almindeligt tekstformat og anvender en nøgle-værdi-struktur, hvor hver linje har et parameternavn efterfulgt af en værdi; oftest ikke kompatibel mellem forskellige programmer.

Flere oplysninger

Eksempler på programmer, der bruger PRM-filer, omfatter IBM ILOG CPLEX Optimization Studio, GSAS (General Structure Analysis System), Gurobi Optimizer, CodeWarrior, P300 Classifier GUI og Red Hat Enterprise Linux (RHEL) installationsprogrammet for operativsystemet.

PRM-filer, der er gemt i almindeligt tekstformat, kan åbnes af tekstredigeringsprogrammer som Microsoft Notepad, Microsoft WordPad, Apple TextEdit og gedit.

Programmer, der åbnes PRM Filer

Filtype2Re-Volt Model File

Udvikler Acclaim Entertainment
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.PRM option nummer 2

Tredimensionel model, der anvendes i Re-Volt, et ældre RC-bilspil til PC (udgivet i 1999); gemmer enten en "instans" (et spilniveau) eller en del af en bil; kan redigeres med forskellige modding-værktøjer for at ændre biler og racerområder.

Programmer, der åbnes PRM Filer

Filtype3Premiere Plug-in

Udvikler Adobe Systems
Kategori Plugin Files
Format N/A

.PRM option nummer 3

Plug-in-fil, der bruges af ældre versioner af Adobe Premiere-videoredigeringsprogrammet; gør det muligt at tilføje udvidelser fra tredjeparter til programmet; tilføjer nye funktioner som f.eks. ekstra effekter.

Programmer, der åbnes PRM Filer
Windows
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Filtype4Route 66 Map File

Udvikler Route 66
Kategori GIS Files
Format N/A

.PRM option nummer 4

Kort over et land eller et andet område, der anvendes af Route 66, et kortlægnings- og navigationsprogram til Windows Mobile; fungerer sammen med GPS-hardware til at spore en brugers placering.

Flere oplysninger

Route 66 er også tilgængelig til Nokia S60-enheder. PRM-filerne skal gemmes i mappen "mmcsystemappsRoute66maps".

NOTAT: Route 66 Maps + Navigation er ikke længere udviklet eller vedligeholdt.

Programmer, der åbnes PRM Filer
Android
Route 66 Maps + Navigation

Om PRM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.prm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Route 66 Map File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.