Vigtigste : Filudvidelser : .pvf Fil

.pvf Filudvidelse

FiltypePortable Voice Format

Udvikler Marc Schaefer
Kategori Audio Files
Format N/A

.PVF option nummer

En PVF-fil er en lydfil, der er gemt i det bærbare stemmeformat (PVF). Den indeholder menneskelig tale, sandsynligvis optaget fra et telefonopkald ved hjælp af Mgetty-voice, også kendt som Vgetty, som er en softwarepakke, der bruges til at oprette en telefonsvarer på en Unix-computer ved hjælp af et talemodem.

Flere oplysninger

Vgetty er en pakke, der kan installeres på Unix-operativsystemer for at bruge mulighederne i et talemodem til at optage og afspille beskeder. Softwarepakken indeholder en pvftools-mappe med hjælpeprogrammer til konvertering af stemmefiler. Vgetty understøtter kun stemmefiler, der er konverteret til det rå modemformat (RMF). Telefonopkaldslyd er dog typisk optaget i .WAV eller .VOC formatet, hvilket betyder, at "pvftools"-værktøjerne skal bruges til at konvertere formatet til RMF for at kunne afspille det. Da Vgetty-værktøjerne ikke kan konvertere WAV- eller VOC-filer direkte til RMF, anvendes PVF som et mellemliggende format. Det betyder, at Vgetty kan bruges til at konvertere det oprindelige telefonopkaldslydformat til PVF og derefter bruges til at konvertere PVF-lyd til RMF-formatet.

Og selv om PVF-filer typisk konverteres i stedet for at blive afspillet, kan de åbnes af Nullsoft Winamp. PVF-filer kan også konverteres til andre formater, såsom .MP3 og .AAC ved hjælp af Factory Audio Converter.

Programmer, der åbnes PVF Filer
Windows
Nullsoft Winamp
Factory Audio Converter
Linux
Vgetty
Macintosh
Nullsoft Winamp

Om PVF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pvf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Portable Voice Format, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.