Vigtigste : Filudvidelser : .voc Fil

.voc Filudvidelse

Filtype1Creative Labs Audio File

Udvikler Creative Labs
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er VOC fil?

Lydfilformat, der anvendes af Creative Labs-hardware, såsom SoundBlaster-lydkort; kan være lydklip, lydeffekter eller instrumentlyde, som også kaldes stemmer; VOC-filer komprimeres for at reducere filstørrelsen.

Programmer, der åbnes VOC Filer
Windows
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
AGiliTy
FairStars Soft Audio Converter
Voc2wav
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
AGiliTy
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtype2RCA Voice Recorder File

Udvikler RCA
Kategori Audio Files
Format N/A

.VOC option nummer 2

En VOC-fil er en lydfil, der er oprettet af RCA Digital Voice Recorder, en enhed, der bruges til at optage interviews, møder og foredrag. Den indeholder lyd med en samplingfrekvens på 8 kHz og er komprimeret ved hjælp af en standard (5,6 kbps) eller høj (3,2 kbps) komprimeringsmetode.

Flere oplysninger

VOC-filer oprettes, når du optager lyd med RCA Digital Voice Recorder. Når du har afsluttet din(e) optagelse(r), kan du overføre VOC-filen(erne), der indeholder din lyd, ved at tilslutte enheden til en computer via en USB-port. Du kan blot trække og slippe VOC-filen/filerne til din computer.

Der er desværre ikke bred støtte til VOC-formatet, hvilket betyder, at der ikke er mange programmer, der kan afspille VOC-filen. Faasoft Video Converter og Faasoft Audio Converter kan dog åbne og afspille VOC-filer. Disse programmer kan også bruges til at konvertere .VOC filer til mere populære formater, såsom .MP3, .WAV og .M4A.

Programmer, der åbnes VOC Filer

Om VOC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.voc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype RCA Voice Recorder File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.