Vigtigste : Filudvidelser : .pwd Fil

.pwd Filudvidelse

Filtype1Pocket Word Document

Udvikler Microsoft
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er PWD fil?

Dokument oprettet af Microsoft Word for Windows Mobile edition, et tekstbehandlingsprogram også kaldet "Pocket Word"; oprettet på Pocket PC PDA'er, der kører Windows Mobile-operativsystemet; svarer til et Word (.DOC) dokument, men understøtter ikke funktioner som overskrifter, sidefødder og kommentarer.

Flere oplysninger

Microsoft Outlooks "Notes"-visning kan bruges til at se PWI-filer, når der synkroniseres med en Windows Mobile-enhed. Sørg for, at synkronisering er slået til for noter, og synkroniser derefter med Windows Mobile Device Center (WMDC), hvorefter du kan få vist noter i Outlook. Microsoft ActiveSync blev tidligere brugt til at åbne PWI-filer sammen med Microsoft Word. ActiveSync-installationen indeholdt et plug-in til Word, som gjorde det muligt for Word at åbne dokumenterne. Med udgivelsen af WMDC er PWI-understøttelsen imidlertid ikke længere til rådighed.

Som nogle PWI-filer kan åbnes på en pc med Microsoft Word. Blækdataene vises dog muligvis ikke korrekt. Microsoft OneNote 2003 kan læse håndskrevne noter og tekst i PWI-filer. Nogle ældre versioner af Microsoft Works kan åbne Pocket Word-dokumenter, herunder Works 7.0.

BEMÆRK: PWI-filer kaldes også for InkWriter/Note Taker-dokumenter.

Programmer, der åbnes PWD Filer
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Filtype2Solid Edge Weldment Document

Udvikler Siemens PLM Software
Kategori CAD Files
Format N/A

.PWD option nummer 2

CAD fil, der anvendes af Solid Edge, et 3D CAD-program til fremstilling; indeholder en svejsekonstruktion, som angiver en samling af svejsede metaldele; anvendes til at gemme og indlæse konstruktioner.

Programmer, der åbnes PWD Filer
Windows
Adobe Acrobat
Siemens Solid Edge
Microsoft Word
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om PWD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pwd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Solid Edge Weldment Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.