Vigtigste : Filudvidelser : .rcrec Fil

.rcrec Filudvidelse

FiltypeLogMeIn Remote Control Session Recording

Udvikler LogMeIn
Kategori Video Files
Format N/A

.RCREC option nummer

Fjernstyringssessionsoptagelsesformat, der er oprettet af Windows-versionen af LogMeIn, et program, der bruges til fjernadgang til en pc eller Mac; indeholder en optagelse af skærmindholdet fra en fjernstyringssession.

Flere oplysninger

Selv om LogMeIn Pro bruger RCREC-filformatet til at optage sessionens skærmindhold, kan det ikke åbne filformatet. Du skal konvertere filen til .AVI-formatet med Rescue AVI Converter, et værktøj, der er udviklet til LogMeIn og LogMeIn Rescue. Hvis du optager en fjernstyringssession i HD-tilstand, gemmes videoen i WebM-formatet.

BEMÆRK: LogMeIn er tilgængelig til både Windows- og OS X-platforme, men RCREC-optagelsesfunktionen er kun tilgængelig på LogMeIn-værter med Windows.

Programmer, der åbnes RCREC Filer
Windows
LogMeIn Pro

Om RCREC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rcrec er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype LogMeIn Remote Control Session Recording, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.