Vigtigste : Filudvidelser : .rom Fil

.rom Filudvidelse

Filtype1Read Only Memory Image

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format Binary

Hvad er ROM fil?

En ROM-fil er en datafil, der indeholder en kopi af den skrivebeskyttede hukommelse ROM-chip til en hardwareenhed, typisk fra computer firmware eller en videospilskassette. Den bruges almindeligvis til software emulering eller til opdatering af firmware på en bestemt enhed.

Flere oplysninger

Hvis ROM-filen bruges til emulering, bruges den typisk til at gøre det muligt at køre ældre operativsystem (OS) software på nyere Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Eller den kan bruges til at spille ældre videospil, f.eks. Nintendo eller Sega Genesis, på en computer ved hjælp af en videospil-emulator.

NOTAT: Da ROM-filer bruges til forskellige formål, kan de anvende forskellig filformatering. Derfor er det muligt, at en ROM, der bruges af ét program, ikke er kompatibel med et andet program.

Programmer, der åbnes ROM Filer

Filtype2N64 Game ROM File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.ROM option nummer 2

En ROM-fil er en Nintendo 64 (N64)-spilsfil, der kan spilles med en N64-emulator. Den gemmer indholdet af en N64-spilpatron i et skrivebeskyttet filformat, som kan åbnes og afspilles med et Nintendo 64-emuleringsprogram.

Flere oplysninger

N64-spil ROM'er bruger mere almindeligt filendelserne .N64 og .V64.

Programmer, der åbnes ROM Filer
Windows
Project64
Daedalus
Nemu64
1964
UltraHLE
UltraHLE 2064
SupraHLE
Linux
Mupen64Plus
Macintosh
sixtyforce

Filtype3Killing Floor Map File

Udvikler Tripwire Interactive
Kategori Game Files
Format Binary

.ROM option nummer 3

Spilfil, der anvendes af Killing Floor, et co-op overlevelsesgyserspil i genren first-person shoot; gemmer layoutet af et spilkort og indeholder placeringen af spawn-punkter, fjender, våben og andre spilobjekter; undertiden modificeret af medlemmer af spilfællesskabet og delt på websteder med andre spillere.

Programmer, der åbnes ROM Filer

Om ROM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rom er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Killing Floor Map File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.