Vigtigste : Filudvidelser : .rgd Fil

.rgd Filudvidelse

FiltypeRaft Saved Game File

Udvikler Raft Developer
Kategori Game Files
Format N/A

.RGD option nummer

En RGD-fil er en gemt spilfil, der er oprettet af Raft, et spil, hvor spilleren forsøger at overleve på en tømmerflåde i havet. Den indeholder gemte spilforløb, som omfatter spillerens sundheds-, vand- og madniveauer og tilføjelser til flåden.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .rgd-fil i Raft 1.04

RGD-fil åben i Raft 1.04

I spillet starter du på en simpel tømmerflåde og har til opgave at overleve dehydrering, sult, træthed og hajer. Du kan samle affald, der flyder i havet, for at skabe udstyr til at overleve og udvide din flåde ved at bygge fundamenter, søjler og trapper. Du kan også plante træer for at få kokosnødder og træ og koge havvand for at overleve. Når du gemmer dit spil, gemmes alle fremskridt i RGD-filen. Du kan få adgang til gemte spil i spillets hovedmenu.

Raft er tidligt i produktion og kan downloades som en prototype. Nye versioner med opdateringer til spillet udgives løbende. Derfor er det muligt, at din RGD-fil med gemt spil ikke er kompatibel med en nyere version af spillet. F.eks. er gemte spil før version 1.04 ikke kompatible med version 1.04 af Raft.

Spillet er udviklet af tre studerende fra Uppsala Universitet - Campus Gotland i Visby, Sverige, der er kendt som Raft Developer. Semih Parlayan er programmør, mens Ellen Mellåker og André Bengtsson er kunstnerne bag spillet.

Programmer, der åbnes RGD Filer
Linux
Raft

Om RGD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rgd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Raft Saved Game File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.