Vigtigste : Filudvidelser : .rpres Fil

.rpres Filudvidelse

FiltypeR Presentation File

Udvikler The R Project for Statistical Computing
Kategori Data Files
Format Text

.RPRES option nummer

Præsentationsfil oprettet og anvendt af RStudio, et open source IDE til programmeringssproget R; indeholder oplysninger formateret i Markdown-syntaks, der beskriver præsentationsbilleder baseret på din .RPROJ-fil; indeholder diastitler, forfatter og dato, diasindhold, R-kodeklumper, der viser kode, indlejrede billeder og diasbaggrundsfarve.

Flere oplysninger

RStudio introducerede præsentationer i version 0.98, og de er designet til at hjælpe dig med at oprette HTML5-præsentationer, som er nyttige til undervisning i klasseværelset. Standardopbevaringsplaceringen af din præsentation er i den mappe, der blev oprettet, da du gemte dit R-projekt. Den filudvidelse, der anvendes af et RStudio-projekt, vises som ".Rpres".

BEMÆRK: Hvis du vil oprette en R-præsentation, skal du vælge Ny fil → R-præsentation. Du kan dobbeltklikke på RPROJ-filen for at åbne projektet direkte.

Programmer, der åbnes RPRES Filer
Windows
RStudio
Linux
RStudio
Macintosh
RStudio

Om RPRES Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rpres er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype R Presentation File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.